Το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουνίου βρέθηκε ο Snik στο J2US και την παρέα του Νίκου Κοκλώνη, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση. 

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε χθες βράδυ ο Snik στο J2US και αφού τραγούδησε, μίλησε για όλα στον Νίκο Κοκλώνη και την κριτική επιτροπή.

Ο γνωστός ράπερ δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις και δεν εμφανίζεται σε τηλεοπτικά πλατό κι αυτή ήταν η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση. Στο J2US ο Snik ερμήνευσε επιτυχίες του και μίλησε κι ύστερα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο δεν εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα media, δεν ξέρω αν έχουν πρόβλημα μαζί μου… Καθημερινά παίρνω πολλά μηνύματα για να πάω σε εκπομπές… Απλά αν πήγαινα σε όλες τις εκπομπές που μου λένε δεν θα ήμουν ο “snikthehustla”, θα ήμουν ο… “Snik the γλάστρα”. Επιλέγω που θα πάω και κάποια στιγμή θα δώσω μια συνέντευξη και θα πω κάποια πράγματα πιο αναλυτικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά μου, έχω δουλέψει πολύ σκληρά 

Στη συνέχειa, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να μάθει τη διαφορά τραπ με ραπ με τον Snik να της εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει, χαρακτηρίζοντας τον ίδιο μουσικό. Ακόμη, δήλωσε πως του αρέσει πολύ να ακούει τραγούδια του Παντελή Παντελίδη.

Μου αρέσει πάρα πολύ, είμαι μεγάλος θαυμαστής. Μεγάλος σεβασμός στον Παντελή, είναι από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από την ελληνική σκηνή 

Ο Snik μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να μάθει αν τον ενοχλεί που τα media ασχολούνται με την προσωπική του ζωή.

Το γεγονός ότι τα media ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή είναι κι αυτό ένα μέρος της δουλειάς μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν νομίζω ότι εγώ δίνω αφορμές. Στα social media δεν μιλάω για την κοπέλα μου ούτε για την προσωπική μου ζωή. Το βίντεο αυτό με την απάντηση στον follower ήταν ενάμισι χρόνο πριν, δεν ήμουν τότε με την Ηλιάνα. Κάποιος το ανέβασε στο youtube, περσινά ξινά σταφύλια. Αφού αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω πουλάει, και το κορίτσι μου κι εγώ, είναι λογικό να το παίρνουν τα κανάλια και να το προβάλλουν. Ήταν ένα βίντεο πριν από δύο χρόνια, αν θέλετε κάνω νέο βίντεο τώρα να σας πω ότι έχω πιο ωραία κοπέλα

Ο Snik ανέφερε ακόμα χαρακτηριστικά «Η Ηλιάνα είναι το νούμερο ένα για μένα σε αυτό που κάνει επειδή είναι το κορίτσι μου κιόλας και ξέρω τι κάνει».

https://www.youtube.com/watch?v=fwT5_0nPOP4

Διάβασε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!