Η πρώτη συνέντευξη του Καλφαγιάννη μετά το τροχαίο ατύχημα

LIKE US ON FACEBOOK

Η πρώτη συνέντευξη του Καλφαγιάννη μετά το τροχαίο ατύχημα ήταν στη “Φωλιά των ΚουΚου” στο Star, όπου ο ηθοποιός μίλησε για το ατύχημα που είχε, αλλά και για την αποχώρησή του απ’ την παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστούσε.

Όπως είπε ο ηθοποιός, είναι η πρώτη φορά που μιλάει μετά το τροχαίο και τόνισε πως κάποια πράγματα που βγήκαν προς τα έξω σχετικά με το ατύχημα δεν ισχύουν.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης σημείωσε πως όντως έγινε το ατύχημα και έσπασε και τα δύο του πόδια, αλλά τώρα είναι καλά. Το αριστερό του πόδι το έσπασε στον μηρό και στο δεξί του πόδι καταστράφηκε το γόνατό του, αλλά τώρα είναι καλά.

Είναι η πρώτη φορά μετά το ατύχημα που βγαίνω και μιλάω και λέω και το οτιδήποτε σχετικά με αυτό. Δεν έχω μιλήσει πουθενά. Γενικά είναι η πρώτη φορά. Κάποια πράγματα, ίσως σαν δοκιμασία, πρέπει να τα μετράς διαφορετικά μόνος σου και να τα αξιολογείς. Όταν τα επικοινωνείς με κάποιο τρόπο χάνεις την ουσία και την οπτική {…} Κάποια πράγματα που βγήκαν προς τα έξω δεν ισχύουν. Αυτό που ισχύει είναι πως όντως είχα ένα ατύχημα, έσπασα και τα δύο μου πόδια, τώρα είμαι καλά. Το αριστερό πόδι το έσπασα στον μηρό και το δεξί κατέστρεψα το γόνατο, έκανα δύο χειρουργεία, αλλά τώρα είμαι καλά

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν έφταιγε εκείνος για το τροχαίο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να μείνει έξω απ΄τα πάντα για έναν χρόνο.

Δεν έφταιγα στο τροχαίο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να μείνω εκτός ένα χρόνο. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο όλο αυτό που πέρασα. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Και αυτούς που ήταν κοντά μου και αυτούς που δεν ήταν, αλλά και αυτούς που δεν με γνώριζαν, αλλά ήταν κοντά μου. Αυτοί που ήταν κοντά μου τόσα χρόνια και δεν ήταν τώρα ήταν το μεγαλύτερο μου μάθημα

Αναφορικά με την παράσταση «Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα» και την αποχώρησή του απ’ αυτήν, είπε πως τον κάλεσαν έναν μήνα πριν την πρεμιέρα για να αντικαταστήσει κάποιον άλλον, αλλά τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά.

Εμένα με κάλεσαν ένα μήνα πριν την πρεμιέρα για να αντικαταστήσω κάποιον άλλον. Όταν πήγα στην πρόβα, έμαθα ότι έχουν φύγει πολλοί άνθρωποι από την παράσταση. Δεν αποχώρησα, δεν υπήρχε κείμενο. Το αποχώρησα είναι σχετικό. Και όλα αυτά λίγο πριν την πρεμιέρα

Η πρώτη συνέντευξη του Καλφαγιάννη μετά το τροχαίο ατύχημα:

Δες ακόμα:

Όσα ειπώθηκαν στη δική για τον Αγγελίδη και το σοβαρό ατύχημα που είχε
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved