Το τρίτο παιδί των Blake Lively και Ryan Reynolds γεννήθηκε πριν από λίγο καιρό και η οικογένειά τους είναι τρισευτυχισμένη! Μάλιστα, ο ηθοποιός δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία του νέου μέλους της οικογένειάς τους!

Το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού, αλλά λόγω της λεζάντας που έγραψε ο ηθοποιός, όλοι θεωρούν δεδομένο ότι είναι και αυτό κοριτσάκι.

Ο Ryan Reynolds δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη σύζυγο και το μωράκι τους θέλοντας να θίξει ένα πολύ σημαντικό θέμα, εκείνο της κλιματικής αλλαγής.

Οι τρεις τους πόζαραν στην επαρχία British Columbia του Καναδά, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο και έγραψε πως λατρεύει αυτό το μέρος και πως θέλει οι κόρες του να μεγαλώσουν απολαμβάνοντας το ίδιο πράσινο τοπίο, στο οποίο μεγάλωσε και ο ίδιος.

Έτσι, θέλησε να θυμίσει σε όλους πως το ποιον υποψήφιο θα ψηφίσουν στις εκλογές που θα γίνουν στις 21 Οκτωβρίου θα καθορίσει το τι θα γίνει στο θέμα της κλιματικής αλλαγής.

Το τρίτο παιδί των Blake Lively και Ryan Reynolds:

Την ίδια στιγμή, η Blake Lively μιλώντας στο αμερικανικό People, μοιράστηκε μια λίστα με όλα τα απαραίτητα αντικείμενα που χρειάζονται οι μέλλουσες μανούλες.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τον ρόλο της μητέρας, η ηθοποιός θέλησε να δώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές σε όλες τις νέες μαμάδες:

Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι όταν κάποιος γίνεται για πρώτη φορά γονιός. Αυτό που δεν ξέρει σχεδόν κανείς είναι πως όλο αυτό δεν σταματάει ποτέ να είναι δύσκολο. Με κάθε παιδί που έφερνα στον κόσμο, μάθαινα όλο και κάτι παραπάνω. Πριν γεννήσω το πρώτο μου παιδί ήμουν πολύ τυχερή γιατί είχα στο πλευρό μου τους γονείς μου, που εμπιστευόμουν απόλυτα και με συμβούλευαν για όλα τα απαραίτητα αντικείμενα που έπρεπε να έχω μαζί μου. Ελπίζω να κάνω το ίδιο και με εσάς με τα παρακάτω βρεφικά αντικείμενα που έχω επιλέξει. Καλή επιτυχία γιατί θα την χρειαστείτε

Σύμφωνα με την Blake Lively χρειάζονται οπωσδήποτε μερικά αντικείμενα φιλικά προς το περιβάλλον:

  • Έναν κάδο για τις πάνες
  • Κάθισμα αυτοκινήτου
  • Βρεφικές αλοιφές και κρέμες από φυσικά συστατικά
  • Baby monitor με φωτιστικό- προβολέα για όνειρα γλυκά
  • Σετ παιδικών βιβλίων (Mudpuppy The Little Feminist)
  • Ένα προστατευτικό βρύσης σε σχήμα φάλαινας

Μπορείτε να δείτε όσα προτείνει η ηθοποιός στο σχετικό link της Amazon!

Δες ακόμα:

H Blake Lively έχει γενέθλια και ο Ryan Reynolds την τρολάρει δημοσίως!

Photo: AP