Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν κι ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, έχουμε την πρώτη επίσημη φωτογραφία του Κυριακίδη με την αντικαταστάτρια της Λαμπρόγιαννη.

Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα το δούμε σύντομα και πάλι στις οθόνες μας και όλοι ανυπομονούν! Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δεν θα συμμετέχει στη σειρά. Και πλέον, έχουμε και επίσημα την πρώτη φωτογραφία του Κυριακίδη με την αντικαταστάτρια της Λαμπρόγιαννη.

Κι ενώ ήταν να μπει ένα τέλος στη σειρά, οι τηλεθεατές την έχουν αγαπήσει τόσο πολύ που η απόφαση άλλαξε και η σειρά θα συνεχιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ποιο θα είναι το νέο ταίρι του Βλαδίμηρου Κυριακίδη; Η Κλέλια Ρένεση! Και είναι επίσημο αφού είδαμε και την πρώτη φωτογραφία από τα backstage! Η Διευθύντρια Γραφείου Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του σταθμού, Άννα Βλαβιανού, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgaram, τη φωτογραφία.

Πάτα το βελάκι για να δεις όλες τις φωτογραφίες!

Τι θα συμβεί όταν μπει στη ζωή του Ηλία η Κλέλια Ρένεση; Η Μαρίνα φεύγει για Ντουμπάι για επαγγελματικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα πρώτα δυο-τρία επεισόδια της 6ης σεζόν θα δούμε τον Ηλία ν’ αναπολεί τις στιγμές με την Μαρίνα και να προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό. Άλλωστε, και ο ίδιος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως θα τον δούμε να πενθεί για τη σχέση του!

Μετά από μερικά επεισόδια, όμως, θα μπει στη ζωή του τυχαία μια γυναίκα που θα τον κάνει, να ξαναδεί τη ζωή με άλλο μάτι. Αυτός θα είναι ο ρόλος της Κλέλιας Ρένεση!

Διαβάστε επίσης:

«Το Τατουάζ» επιστρέφει με διπλό επεισόδιο! Πότε είναι η πρεμιέρα;