Η πρώτη φωτογραφία απ’ τις πρόβες του «Λόγω Τιμής» είναι γεγονός!

LIKE US ON FACEBOOK

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… μόνο που πέρασαν 20 χρόνια! Και η πρώτη φωτογραφία απ’ τις πρόβες του «Λόγω Τιμής» είναι γεγονός!

Είναι όλοι στις θέσεις τους και έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρόβες για τον νέο κύκλο. Και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία απ’ τς πρόβες του «Λόγω Τιμής» και μας δίνει μια μικρή γεύση ενώ μας βάζει στο κλίμα!

Μετά από 20 χρόνια, λοιπόν, η αγαπημένη σειρά επιστρέφει κι εμείς δεν μπορούμε να περιγράψουμε τη χαρά μας. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η σειρά επιστρέφει στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ και η πρώτη φωτογραφία θα σε γυρίσει μερικά χρόνια πίσω.

Οι ηθοποιοί, λοιπόν, έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρόβες και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με όλους τους συντελεστές της σειράς, καθώς ήθελε να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Αρχίσαμε πρόβες, λόγω τιμής!» έγραψε χαρακτηριστικά ενώ στο πλευρό του βρίσκονται ο Άλκης Κούρκουλος, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Βίκυ Βολιώτη, ο Δημήτρης Αλεξανδρή και η Αγγελική Δημητρακοπούλου.

Αναφορικά με το πότε θα προβληθούν τα νέα επεισόδια, εάν όλα πάνε καλά, η σειρά θα μεταδοθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Πληροφορίες αναφέρουν πως η πλοκή θα ξεκινήσει από εκεί που είχε σταματήσει και θα αποτελείται από μόνο 10 επεισόδια.

Θυμίζουμε ότι στο trailer για την επιστροφή της σειράς είδαμε μια αναδρομή στο παρελθόν με τον Μαρκουλάκη και τον Κούρκουλο να δίνουν τα χέρια και μετά…μεταφερόμαστε στο 2018 όπου οι δύο τους δίνουν τα χέρια και δίνουν λόγο τιμής να μείνουν φίλοι!

Διαβάστε περισσότερα:

«Λόγω τιμής» 20 χρόνια μετά, πάλι στις οθόνες μας! | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved