Η πρώτη φωτογραφία απ’ τα γυρίσματα του 3ου κύκλου του GNTM ανέβηκε στο Instagram απ’ τη Βίκυ Καγιά! Το μοντέλο και κριτής ανέβασε ένα στιγμιότυπο απ’ τα καμαρίνια την ώρα που ετοιμαζόταν!

Η κριτική επιτροπή φέτος είναι ανανεωμένη. Δίπλα στους Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό και Βίκυ Καγιά, κάθεται η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία μέχρι πρότινος είχε μόνο τον ρόλο της creative director του show.

Οι κριτές πήραν τις θέσεις τους και ξεκίνησαν τα γυρίσματα, με τους υποψήφιους να περνούν απ’ τη φάση των οντισιόν. Αγόρια και κορίτσια περνούν φέτος για πρώτη φορά μαζί μπροστά απ’ την κριτική επιτροπή, η οποία καλείται να ξεχωρίσει τους νέους με τα καλύτερα προσόντα για μοντέλα.

Ενώ οι οντισιόν είχαν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, τα γυρίσματα ξεκίνησαν μόλις σήμερα, Τετάρτη 24/6/2020, και η Βίκυ Καγιά μας έδειξε ένα πρώτο πλάνο!

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία απ’ τα παρασκήνια κι έστειλε το δικό της μήνυμα για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του ριάλιτι μόδας.

«Είμαστε πίσω. Πρώτη ημέρα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή και όμορφη, ενώ κοιτάζεται στον καθρέφτη.

Η πρώτη φωτογραφία απ’ τα γυρίσματα του 3ου κύκλου του GNTM:

https://www.instagram.com/p/CBz2yrAJ0br/

«Στο GNTM συνηθίζεται ο creative director να είναι και κριτής, συμβαίνει στο εξωτερικό. Την κριτική έτσι κι αλλιώς την έκανα, απλώς τώρα θα μετράει η ψήφος μου. Δεν αλλάζει κάτι σε μένα», δήλωσε η Ζενεβιέβ, μεταξύ άλλων, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται.

Δες ακόμα:

Επίσημη ανακοίνωση για το GNTM 3: Η τέταρτη κριτής και ο μέντορας!