Η πρώτη αποχώρηση του MasterChef! Ποιος έφυγε με το καλημέρα σας;

LIKE US ON FACEBOOK

Οι επίδοξοι σεφ έχουν μπει για τα καλά στην κουζίνα του MasterChef κι έχουν κάνει ήδη τις πρώτες τους δοκιμασίες. Μάλιστα, την Τρίτη είδαμε και την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης.

Η πρώτη αποχώρηση του MasterChef έφερε τους παίκτες αντιμέτωπους με την πραγματικότητα: Ότι δηλαδή πρέπει κάθε πιάτο τους να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γιατί διαφορετικά θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Μετά το τεστ δημιουργικότητας, οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες ποιοι είναι οι προτεινόμενοι για αποχώρηση. Οι τρεις παίκτες με τη χαμηλότερη επίδοση ήταν η Εύα, η Άλκηστις και ο Παντελής.

Οι τρεις τους φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και κλήθηκαν να μαγειρέψουν για ακόμα μια φορά για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό του MasterChef.

Ο σεφ έπρεπε ν’ αντιγράψουν ένα αρκετά απαιτητικό πιάτο, το οποίο περιλάμβανε σούπα βελουτέ, μια τραγανή κροκέτα με χέλι, ένα αυγό ποσέ και χαβιάρι.

Αμέσως μόλις δοκίμασαν το πιάτο που έπρεπε να δημιουργήσουν, οι παίκτες πήγαν στους πάγκους τους κι άρχισαν να μαγειρεύουν!

Ο εξώστης έπαιξε τον δικό του ρόλο, καθώς φώναζε και στήριζε τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Αξίζει εδώ να πούμε πως η Εύα είχε το μεγαλύτερο fan club!

Ο Παντελής απ’ την άλλη είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες του να μην τον βοηθήσουν, ενώ η Άλκηστις ενοχλήθηκε από ένα σχόλιο που ακούστηκε από τον εξώστη, ότι δηλαδή με τον ρυθμό που μαγειρεύει δεν θα καταφέρει τίποτα.

Οι κριτές τόνισαν στους παίκτες πως ως μέντορες τους μπορούν να τους βοηθήσουν, αλλά όχι να τους σώσουν και έκριναν στη λεπτομέρεια τα τρία πιάτα, καθώς και τα τρία ήταν αξιόλογα.

Ωστόσο, το πιάτο της Εύας ήταν αυτό με τις περισσότερες ατέλειες και τη μεγαλύτερη απόκλιση απ’ το πιάτο των κριτών.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς στάθηκε πολύ στο ότι η παίκτρια δεν είχε δοκιμάσει όλα τα υλικά του πιάτου που έπρεπε να αντιγράψει και της εξήγησε πως αυτό δεν αρμόζει σε μια επαγγελματική κουζίνα.

Η Εύα αποχαιρέτησε τους κριτές κι έγινε η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε απ’ το φετινό MasterChef!

Δες το trailer του επεισοδίου της Τετάρτης με την πρώτη ομαδική δοκιμασία:

Διάβασε ακόμα:

MasterChef: Ο πρώτος αρχηγός για φέτος και η παίκτρια που θα συζητηθεί!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved