Ακολουθεί τα βήματα του αδερφού της και γίνεται viral με τη γκριμάτσα της! Η Πριγκίπισσα Charlotte βγάζει τη γλώσσα και τώρα όλοι μιλούν γι’ αυτό!

Η 4χρονη Πριγκίπισσα, κόρη της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William, με παιχνιδιάρικη διάθεση έβγαλε τη γλώσσα της έξω κατά τη διάρκεια των αγώνων ιστιοπλοΐας King’s Cup, το απόγευμα της Πέμπτης.

Η κόρη του βασιλικού ζεύγους συνόδευσε τους γονείς τους και τον μεγαλύτερο αδερφό της, Πρίγκιπα George, στους αγώνες.

Όταν η Kate Middleton είπε στα παιδιά της να κοιτάξουν και να χαιρετήσουν το πλήθος, η μικρή Πριγκίπισσα έκανε αυτή τη γκριμάτσα και έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια!

Φυσικά, ούτε η μητέρα της μπόρεσε να συγκρατήσει το γέλιο της και αμέσως μετά έδωσε ένα τρυφερό φιλή στην κόρη της. Εννοείται πως τώρα το στιγμιότυπο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου!

Δες το video: Η Πριγκίπισσα Charlotte βγάζει τη γλώσσα

H Πριγκίπισσα Charlotte φαίνεται πως διεκδικεί τον τίτλο του Πρίγκιπα George, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν ο… βασιλιάς της γκριμάτσας κι αυτό γιατί μας έχει συνηθίσει στις αστείες γκριμάτσες που κάνει τις πιο ακατάλληλες στιγμές, στα χασμουρητά και τα γέλια. Και φυσικά ο φωτογραφικός φακός είναι πάντα πάνω του και όλοι περιμένουν την επόμενη «σκανταλιά» του!

Πριν από έναν χρόνο, τον είχε πιάσει «νευρικό» γέλιο, αυτό που σε πιάνει τις πιο ακατάλληλες στιγμές, ενώ όλοι βρίσκονταν σοβαροί και επίσημοι στο μπαλκόνι για το «Trooping the Colour», το event για τα 92α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.