Η πρεμιέρα του MasterChef πλησιάζει! Τι θα δούμε φέτος;

LIKE US ON FACEBOOK

Η πρεμιέρα του MasterChef 4 πλησιάζει, δεν είναι μακριά. Ο τέταρτος κύκλος θα ξεκινήσει σε λιγότερο από 10 μέρες, με πολλούς να ανυπομονούν για την επιστροφή του μεγαλύτερου τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες. 

Η πρεμιέρα του MasterChef 4 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 21:00. Την πρώτη εβδομάδα προβολής θα παρακολουθήσουμε τις οντισιόν. Ο διαγωνισμός θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00.

Τι θα δούμε φέτος στο MasterChef 4;

Μπορεί ένας καινούργιος κύκλος να ξεκινάει, όμως η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου παραμένει, αφού οι τρεις αυτοί κριτές αναζητούν ένα αψεγάδιαστο και γευστικό αποτέλεσμα. Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων, πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, ενώ θέλουν να απολαύσουν πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή.

Σύμφωνα με το Star, ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι μόνο τους αντιπάλους του, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό, καθώς και τις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Reward Day

Ιδιαίτερο ρόλο στον διαγωνισμό μαγειρικής θα έχει και φέτος ο Γιάννης Αποστολάκης.

Μετά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef, τα μέλη της νικήτριας ομάδας θα επιβραβεύονται με μια εξόρμηση σε ξεχωριστούς χώρους εστίασης παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη.

O Γιάννης, ως σεφ και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού, είναι ο
άνθρωπος-μέντορας που θα επισκέπτεται μαζί με τους νικητές της ομαδικής δοκιμασίας, ιδιαίτερους χώρους εστίασης και κρυμμένα μέρη
γαστριμαργικού ενδιαφέροντος.

Μέσω αυτής τα διαδικασίας, οι διαγωνιζόμενοι θα απολαμβάνουν μια μέρα χαλάρωσης, βγαίνοντας έξω από το στενό πλαίσιο του διαγωνισμού,
γνωρίζοντας άλλους σεφ και παίρνοντας την απαραίτητη έμπνευση για την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Ο Γιάννης Αποστολάκης τους εξασφαλίζει, ακόμα, πρόσβαση στις κουζίνες, τους φέρνει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και πολλούς κορυφαίους σεφ, ενώ προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, πληροφορίες και tips προς τους μελλοντικούς MasterChef.

Ο έμπειρος Νίκος Θωμάς θα είναι ο Food and Beverage Manager στο MasterChef 4 ή αλλιώς ο άνθρωπος, που θα επινοεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του pantry, δηλαδή της αποθήκης τροφίμων.

Ο έμπειρος σεφ Θοδωρής Παπανικολάου αυτή τη σεζόν θα είναι ο Food
Stylist & Coach των υποψήφιων MasterChef και θα τους προσφέρει γνώση
και εμπειρία για μια πρωτότυπη παρουσίαση των πιάτων.

Κατά τη διάρκεια των οντισιόν, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης,
Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είδαν πολλούς διαγωνιζόμενους, γεύτηκαν πολλά πιάτα, απογοητεύθηκαν, αλλά και γοητεύθηκαν από τις δημιουργίες μερικών.

Δες το trailer της πρεμιέρας:

Η ταχύτητα, η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η αφοσίωση, η λεπτομέρεια, θα κρίνουν την πορεία των παικτών στο παιχνίδι. Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef; 

Δες ακόμα:

Τα ευτράπελα και οι αστείες στιγμές των γυρισμάτων του trailer του MasterChef 4!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved