Η Πόπη Τσαπανίδου στην Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα. Μπορεί να μη δίνει συχνά συνεντεύξεις αλλά όταν το κάνει…. θα τα πει όλα! Μίλησε για το παρελθόν, το παρόν και κυρίως για το μέλλον!

Καλεσμένη ήταν η Πόπη Τσαπανίδου στην Ελεονώρα Μελέτη σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μίλησε για την πορεία της ως δημοσιογράφος, για την καριέρα της αλλά και για την οικογένειά της που είναι το παν για εκείνη.

Η Πόπη μας θέλοντας να δώσει τη δύναμη αλλά και να εμπνεύσει και άλλες γυναίκες να βρουν τη δύναμη, να προχωρήσουν στη ζωή, να κάνουν την αλλαγή τους μίλησε για το παρελθόν της, την απώλεια του συζύγου της αλλά και το πώς μεγάλωσε τα τρία παιδιά της, τις τρεις κόρες της.

Φυσικά, δεν μένει στο παρελθόν, αλλά ζει το παρόν και κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία, όρεξη και χαρά, γιατί όπως λέει και η ίδια η ζωή είναι δώρο.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα της; Η στροφή προς τον εαυτό, ο διαλογισμός, τα βιβλία. Και πλέον, όλα αυτά, μια σειρά από πράγματα τέτοιου τύπου είναι ανοιχτά σε όλους. Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε για τη συνεργασία του iPop.gr με το 4moms.gr προς ακριβώς αυτήν την κατεύθυνση.

Και το πρώτο ραντεβού είναι στις 9 Ιουνίου στο Life Gallery Athens Hotel στην Εκάλη, είναι το πρώτο Revival με τίτλο “Πίστεψε στον εαυτό σου”.

Μια σκηνή για yoga με γνωστούς instructores, life coachers και ψυχολόγους που μιλούν και μας λένε πως να πιστέψουμε στον εαυτό μας, ειδικοί στο… cooking για να μάθουμε να τρώμε, διαλογισμός, συζητήσεις, μια μικρή κοινότητα ανθρώπων!

Και αυτή η συνεργασία, αυτή η προσπάθεια θα ταξιδέψει σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ιωάννινα, ενώ το πρώτο ραντεβού είναι τον Ιούνιο στην Αθήνα!

Αναφορικά με το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση, η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε για την αγάπη της για την τηλεόραση, δεν έριξε ταφόπλακα πίσω της αλλά αν της γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση που την κάνει χαρούμενη θα τη δεχτεί!

Διαβάστε επίσης:

Πόπη και Τίμος ξαναχτυπούν με όλα τα τεχνολογικά νέα που θέλεις να ξέρεις! | Video