Ο Δημήτρης Σκουλός έχει μια πολύ όμορφη οικογένεια και μια κόρη που υπερλατρεύει! Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο κριτής του GNTM άνοιξε την καρδιά του στην εφημερίδα RealLife και μίλησε για την οικογένειά του!

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κόρη του Σκουλού τον βλέπει στην τηλεόραση, αλλά εκείνος και η γυναίκα του έχουν αποφασίσει να της το παρουσιάσουν όλο αυτό πολύ διαφορετικά.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός φωτογράφος είπε πως λέει στην κόρη του ότι δεν είναι κάτι πολύ σημαντικό αυτό που κάνει, φέρνοντάς της ως παράδειγμα το επάγγελμα του γιατρού:

«Έχεις δει, αγάπη µου, κανέναν γιατρό να σώζει ζωές στην τηλεόραση; Όχι. Ποιος κάνει πιο σημαντική δουλειά; Αυτός που σώζει ζωές ή ο μπαμπάς σου που είναι φωτογράφος;». Όλοι οι άνθρωποι που κάνουν κάτι σημαντικό, δεν σημαίνει ότι είναι και στην τηλεόραση

Ο Δημήτρης Σκουλός είπε ότι δεν έχουν αλλάξει οι οικογενειακές ισορροπίες στο σπίτι του λόγω της δημοσιότητας και τόνισε πως τις ώρες που δεν δουλεύει κάθεται σπίτι με τη σύζυγο και την κόρη του!

  1. Η δημοσιότητα έχει αλλάξει τις οικογενειακές ισορροπίες;
  2. Όχι, μωρέ. Κι εγώ µόνο σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι είμαι. Τις ώρες που δεν δουλεύω, είμαι σπίτι µε τα κορίτσια µου. Είδα κάτι φωτογραφίες από παπαράτσι, που πήγαμε μια βόλτα, αλλά, οκ, δεν φαίνεται το κοριτσάκι µου. Ξέρω ότι είναι μέρος της δουλειάς µου. Αυτοί που βγάζουν τις φωτογραφίες είναι συνάδελφοί µου στο κάτω-κάτω. Ποιος είμαι εγώ να πάω να τους πω «σε παρακαλώ, µην κρύβεσαι πίσω από τον θάμνο και µη µε βγάζεις κρυφά»; Αυτός μπορεί να έχει οικογένεια µε δύο παιδιά και να ζουν όλοι από αυτό. Ποιος είμαι εγώ να του κόψω τη δουλειά; Μην τρελαθούμε κιόλας.
  3. Η κόρη σας σάς βλέπει στην τηλεόραση;
  4. Ναι, όμως της το έχουμε περάσει και εγώ και η γυναίκα µου πολύ διαφορετικά. Ότι ο μπαμπάς κάνει μια δουλειά, στην οποία πρέπει να βρίσκεται στην τηλεόραση. Αλλά δεν είναι και κάτι σημαντικό. Και όταν µε ρωτάει γιατί δεν είναι σημαντικό, τη ρωτάω το εξής: «Έχεις δει, αγάπη µου, κανέναν γιατρό να σώζει ζωές στην τηλεόραση; Όχι. Ποιος κάνει πιο σημαντική δουλειά; Αυτός που σώζει ζωές ή ο μπαμπάς σου που είναι φωτογράφος;». Όλοι οι άνθρωποι που κάνουν κάτι σημαντικό, δεν σημαίνει ότι είναι και στην τηλεόραση.

Διάβασε ακόμα:

Σκουλός για την Ιωάννα Μπέλλα: “Δεν την προσέβαλα. Είπα απλώς πως…”