Η πολλά υποσχόμενη τετράδα τελικού του YFSF | Videos

LIKE US ON FACEBOOK

Από το επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar, που μεταδόθηκε στις 21 Απριλίου, προέκυψαν οι τέσσερις παίχτες που θα πάρουν μέρος στον τελικό του show, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Ο τελικός του YFSF, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου, θα έχει ως φιναλίστ την Μελίνα Μακρή, την Κατερίνα Στικούδη, τον Αργύρη Αγγέλου και τον Ίαν Στρατή.

Ο κυριακάτικος ημιτελικός του YFSF είχε εξαιρετικές ερμηνείες και εντυπωσιακές εμφανίσεις από τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι έβαλαν δύσκολα στους κριτές που όπως ήταν λογικό αντιμετώπισαν δυσκολίες στην κατανομή της βαθμολογίας τους.

Νικήτρια του ημιτελικού αναδείχθηκε η Εύα Τσάχρα, που με την εκπληκτική της παρουσία κατάφερε να αποσπάσει τα περισσότερα «πεντάρια» από τους συνδιαγωνιζόμενους της. Η ίδια, ως Janis Joplin κατέπληξε τα πλήθη, αλλά και την επιτροπή μαζεύοντας κολακευτικά σχόλια από όλους. Όμως, η νίκη για την Εύα Τσάχρα δεν ήταν αρκετή για να κερδίσει τη συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό του YFSF.

Το βίντεο με την εκπληκτική ερμηνεία της Εύας Τσάχρα:

Η τελική τετράδα που θα έχει ο τελικός του ΥFSF προέκυψε από τη συνολική βαθμολογία που είχαν αποκομίσει οι παίχτες κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Πρώτος φιναλίστ του τελικού ήταν ο Ίαν Στρατής με 238 βαθμούς, δεύτερη ήταν η Κατερίνα Στικούδη με 227, τρίτος ο Αργύρης Αγγέλου με 208 και τέταρτη η Μελίνα με 197.

Και οι τέσσερις άξιζαν να βρίσκονται στον τελικό, καθώς με τις εμφανίσεις τους ξεχώριζαν σε κάθε επεισόδιο.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο με την ανακοίνωση των τεσσάρων φιναλίστ:

Τέλος, όπως προείπαμε ο τελικός του YFSF θα γίνει στις 5 Μαΐου, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα προβληθεί ένα επεισόδιο που βάσει των όσων είπε η Μαρία Μπεκατώρου θα είναι μια βραδιά αφιερωμένη στο ελληνικό στοιχείο με εκπληκτικές ενσαρκώσεις.

Διαβάστε επίσης:

YFSF: Ο νικητής του προημιτελικού όπως δεν τον έχεις ξαναδεί!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved