Η πιο σέξι εμφάνιση της Κάτιας Ζυγούλη στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά που δεν πέρασε από κανέναν απαρατήρητη! Χόρεψε, τραγούδησε και φυσικά καταχειροκρότησε τον αγαπημένο της.

Πρεμιέρα έκανε ο Σάκης Ρουβάς μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο και φυσικά η αγαπημένη του Σάκη, Κάτια, δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στο πλευρό του, όπως κάθε φορά. Η εμφάνιση της Κάτιας Ζυγούλη συζητήθηκε κι εμάς μας άρεσε πολύ.

Η Κάτια Ζυγούλη απόλαυσε τον σύζυγό της στην πρεμιέρα στο Estate στην Αθήνα, κάθισε στα πρώτα τραπέζια και η διάθεσή της ήταν ανεβασμένη. Τι επέλεξε η Κάτια για την πρεμιέρα; Την είδαμε με μια μίνι δερμάτινη φούστα και over the knee μπότες που είχε συνδυάσει με ένα μαύρο μπλουζάκι με έξω τους ώμους. Στην πιο σέξι και ροκ εκδοχή της η Κάτια Ζυγούλη ήταν μονίμως χαμογελαστή, τραγουδούσε και το διασκέδασε με τις φίλες της.

εμφάνιση της Κάτιας Ζυγούλη

Η Κάτια Ζυγούλη δεν χάνει ποτέ πρεμιέρα του Σάκη και το ζευγάρι δεν διστάζει να εκδηλώνει την αγάπη του και δημοσίως μετά από τόσα χρόνια σχέσης!

Η μαμά τεσσάρων παιδιών και πάλι έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού η εμφάνισή της ήταν άκρως εντυπωσιακή, το πρόσωπό της έλαμπε από ευτυχία (και φυσικά χωρίς ούτε ένα ψεγάδι) ενώ το κορμί της θα το ζήλευε οποιαδήποτε γυναίκα.

εμφάνιση της Κάτιας Ζυγούλη

Και ναι, η Κάτια πολύ μας άρεσε και περιττό να πούμε πως είναι η μεγαλύτερη… “Ρουβίτσα” από όλες!

Να σημειώσουμε πως ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος εμφανίζονται στο Estate κάθε Παρασκευή και Σάββατο κι επέστρεψαν για να αλλάξουν τα μουσικά δεδομένα της νυχτερινής Αθήνας στο μεγαλύτερο live party της πόλης! Κι εμείς αυτό το “σχήμα” θέλουμε να το επισκεφτούμε!

 

Διαβάστε επίσης:

To viral φιλί Ρουβά- Ζυγούλη στο Instagram! (Photo)