Υπάρχει κόντρα ανάμεσα σε Παπαγεωργίου-Καγιά; Όχι,σύμφωνα με την πρώτη. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, για το GNTM, τα MadWalk και την Βίκυ Καγιά.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέλαβε την παρουσίαση των Beauty Stars by Madame Figaro 2020, ενώ είναι και πρέσβειρα του θεσμού. «Μόνο μεγάλη τιμή μπορώ να το πω. Χαίρομαι πολύ που με εμπιστεύτηκαν για τα Beauty Stars by Madame Figaro 2020. Πετάω! Μ’ αρέσει!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το μοντέλο ανέφερε όπως δεν έχει συζητήσει τίποτα με κανένα άλλο κανάλι και πως προς το παρόν ανήκει στο δυναμικό του STAR. Αναφορικά με το GNTM, η Ηλιάνα είπε πως η Βίκυ που είναι η leader, έχει μιλήσει αλλά κανείς δεν έχει υπογράψει τίποτα ακόμη και το project δεν είναι έτοιμο.

Συνεχίζουμε όλοι κανονικά, είμαστε μια δυναμική ομάδα. Είμαστε όλοι στο ίδιο πνεύμα, υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ μας. Περιμένουμε το κανάλι και την παραγωγή να ετοιμάσουν το project και όταν είναι όλοι μέσα, ξεκινάμε

Αναφορικά με τη μεταγραφή της Έλενας Χριστοπούλου στον ΣΚΑΪ,  το μοντέλο ανέφερε πως «η Έλενα γνωρίζουν όλοι ότι είναι οικογένειά μου, δεν είναι μόνο μάνατζερ μου. Η οικογένειά σου θέλει το καλύτερο για σένα και όταν χρειάζεται κάνει πίσω και σε στηρίζει. Έχει συμβεί αυτό παλαιότερα στη Νέα Υόρκη. Και το κάνει με μεγάλη χαρά και αγάπη. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο!».

Υπάρχει κόντρα ανάμεσα σε Παπαγεωργίου-Καγιά; Καμία κόντρα, λέει η Ηλιάνα, προσθέτοντας πως είναι δύο γυναίκες που δουλεύουν με πολλή αγάπη και χαμόγελο, τα πηγαίνουν καλά στη δουλειά τους και στηρίζουν η μια την άλλη.

Αναφορικά, με την αντικατάσταση της Καγιά σε καμπάνια καλλυντικών και την αλλαγή σκυτάλης στο MadWalk, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διευκρίνισε πως τα μοντέλα είναι αναλώσιμα και τα πρόσωπα αλλάζουν.

Σε μία δουλειά ο πελάτης κανονίζει ποιο πρόσωπο θα τον εκπροσωπήσει. Εγώ σαν μοντέλο έχω μία μάνατζερ που κάνει την πρώτη επαφή. Από εκεί και μετά, όταν φτάσει σε εμένα, σημαίνει πως έχουν λυθεί κάποια προβλήματα. Αλλά σαν μοντέλα είμαστε αναλώσιμα. Αλλάζουν τα πρόσωπα και είναι λογικό! Η Έλενα νομίζω προσπάθησε να την ενημερώσει, αλλά αυτό είναι της Έλενας θέμα όχι δικό μου. Εμένα δεν μου έχει πει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα

Αναφορικά με την παρουσίαση του MadWalk από την Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα εξέφρασε τη χαρά της. «Ασχολείται κάθε μέρα με τη μόδα, ζει και αναπνέει γι’ αυτό! Θα το κάνει πάρα πολύ και θα το διασκεδάσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Το μοντέλο μάλιστα, δεν δίστασε να απαντήσει και τις ερωτήσεις για τον SNIK καθώς και για τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Όπως είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους: «Πώς με βλέπεις; Θα είχα γεννήσει μέχρι τώρα!».

Διαβάστε επίσης:

Παπαγεωργίου και SNIK χορεύουν, τραγουδούν & φιλιούνται…. | Videos