Η Πάολα στο «Βινύλιο» μιλάει για τη ζωή της και συγκινεί | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Καλεσμένη ήταν η Πάολα στο «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του. Τραγούδησε, μίλησε για τη ζωή της, τον θάνατο του πατέρα της αλλά και το πώς έμαθε ότι πέθανε ο Παντελής Παντελίδης.

Η Πάολα στο «Βινύλιο» μίλησε για όλα και δεν μπορούσε  να κρύψει την συγκίνησή της. Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή όταν ήταν μόλις 54 ετών. Η συγκίνηση ήταν εμφανής αλλά και ο τρόπος που μιλάει η Πάολα για τον πατέρα της δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορο.

Η Πάολα μίλησε για τον πατέρα της με τα πιο τρυφερά λόγια, αποκαλώντας τον “λιοντάρι”, όπως και τον θυμάται. «Είμαι πολύ τυχερή που είναι ο μπαμπάς μου», είπε χαρακτηριστικά.

Κάποιες φορές έχω πει πως είναι στην Αμερική, μετά λέω ‘φτάνει, γύρισε τώρα’, τώρα λέω πως είναι στον Παράδεισο…. Δεν μπορεί να φεύγουν έτσι ξαφνικά οι άνθρωποι, τη μια μέρα να μιλάμε και την άλλη να μην υπάρχουν. Δεν χωράει στο μυαλό μου, δεν το πιστεύω

Η τραγουδίστρια εξήγησε πώς στην προηγούμενή της ζωή τον ονειρεύτηκε και σε αυτή τον είχε για μπαμπά.

Αναφορικά με την πίστη της στο Θεό, δήλωσε πως πιστεύει στον φίλο της τον Θεό, σε αυτόν που μαζί κάνουν κουβεντούλες.

Η Πάολα στο «Βινύλιο» μίλησε και για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, το πώς έμαθε την τραγική αυτή είδηση αλλά και τη σχέση που είχε με τον Παντελίδη.

«Τρία χρόνια τραγουδούσαμε μαζί», είπε η Πάολα λέγοντας πως ήταν το φιλαράκι της.

Τον αγάπησα και με αγάπησε μέσα από τη συνεργασία. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα μου με λόγια, δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι έχει συμβεί

Οι σχέσεις τους ήταν άριστες. Πώς έμαθε για το τροχαίο; Από την τηλεόραση. Όπως είπε, έκανε μπάνιο όταν άκουσε τη μητέρα της να τη φωνάζει. Στην τηλεόραση έδειχναν το τροχαίο και εκείνη είχε μείνει παγωμένη στην πόρτα σαν να έβλεπε ένα εφιάλτη ακόμη, όπως λέει, και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.


Τον χαρακτήρισε “αυθόρμητο” και “αγνό”, έναν άνθρωπο που αγαπούσε αυτό που έκανε. «Τα τραγούδια του δείχνουν και τι είχε στο μυαλό και στην καρδιά του», είπε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης:

Η ανακοίνωση της Πάολα ότι αποχωρεί από το σχήμα με τον Σφακιανάκη
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved