Συγκλονίζει η ιστορία Αγάπης Τουρατζίδου, της οποίας ο σύντροφος δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 2014. Η υπόθεση συζητείται στο Εφετείο αυτές τις μέρες και ήρθε στη δημοσιότητα η κατάθεση της παίκτριας του GNTM.

H Αγάπη Τουρατζίδου έχασε τον 27χρονο σύντροφό της, Στάθη, τον Απρίλιο του 2014 όταν εκείνος έπεσε νεκρός από το χέρι του άνδρα της αδελφής της, ο οποίος τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Η Αγάπη κατέθεσε ως μάρτυρας στο Εφετείο για το τι συνέβη τη μοιραία βραδιά.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Αγάπη Τουρατζίδου είπε στην κατάθεσή της:

Ο κατηγορούμενος με την αδελφή μου είχαν σχέση οκτώ χρόνια και είχαν ένα παιδί, το οποίο δεν είχε αναγνωρίσει. Ήταν βίαιος ως άνθρωπος, δεν ήξερε να κάνει διάλογο, ήθελε να επιβάλλει τη γνώμη του. Την κακοποιούσε, την κακομεταχειριζόταν…

Η ίδια συνέχισε λέγοντας πως όταν εκείνος χώρισε με την αδερφή της, συνέχισε να τους ενοχλεί ενώ η αδερφή της είχε πάει και στο αστυνομικό τμήμα: «Όταν χώρισαν, μας ενοχλούσε όλους. Είχε πάει μέχρι και στο αστυνομικό τμήμα η αδελφή μου. Είχε στο μυαλό του ότι φταίμε εμείς που χώρισαν. Είχε έρθει στο σπίτι και είχε κάνει φασαρία. Στο παιδί του φερόταν καλά, αλλά όταν ένας άνθρωπος χτυπάει τη μαμά του μπροστά του… Εμένα με έβριζε συνεχώς στα ρωσικά. Μου έλεγε “θα σε σκίσω, θα σε κάνω κομμάτια!” Έλεγε κι άλλα…».

Αναφορικά με τη μοιραία νύχτα της 26ης Απριλίου του 2014, η Αγάπη Τουρατζίδου είπε πως ο σύντροφός της ήθελε να σταματήσει να τους ενοχλεί ο κατηγορούμενος και ήθελε να τους βοηθήσει.

Πήρε στη 1 το βράδυ και μου ζήτησε την αδελφή μου. Του είπα να μην την ενοχλήσει. Χτυπούσε συνέχεια το τηλέφωνο και για να μην καταλάβει ο Στάθης, πήγα παράμερα. Του ζήτησα να μην την ενοχλεί. Νομίζω, του είχα πει κιόλας ότι δεν είμαστε μαζί εκείνη την ημέρα. Άρχισε να με λέει π@@τ@να και να απειλεί ότι θα χυθεί αίμα. Μας άφησε στο σπίτι με την αδελφή μου. Δεν βρίσκαμε πάρκινγκ και πήγαν τα αγόρια να βρουν. Επειδή άργησαν, τους παίρναμε τηλέφωνο και στην πρώτη κλήση το έκλεισαν, ενώ στη δεύτερη ήταν απενεργοποιημένο

Τελικά, ο 27χρονος Στάθης έπεσε νεκρός μετά από 15 μαχαιριές.

Διάβασε ακόμα:

Σύντροφος παίκτριας του GNTM είχε δολοφονηθεί με 15 μαχαιριές | Video