Η ομαδική δοκιμασία του MasterChef που κρίθηκε στον πόντο και τα ξεσπάσματα της Σπυριδούλας

LIKE US ON FACEBOOK

Στον πόντο κυριολεκτικά κρίθηκε το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας, κάτι που άφησε με το στόμα ανοιχτό τους παίκτες. Πραγματικά, ο θεός “έβαλε το χέρι του” και νίκησε η μπλε ομάδα!

Αν και αρχικά, όλα έδειχναν ότι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef, ήταν οι κόκκινοι, που είχαν προβάδισμα, με διαφορά πάνω από 10 πόντους, όλα ανατράπηκαν. Οι τσακωμοί και οι μπηχτές πήραν και έδωσαν, τόσο από τους κριτές, όσο και από την συνήθη ένοχο Σπυριδούλα.

Όπως φάνηκε ήταν ακόμα μια φορά εκνευρισμένη, προσάπτοντας ευθύνες στην Εύα, λέγοντας ότι δεν έκανε τίποτα και ότι συνεχώς ο Μανώλης την καλύπτει, κάνοντας υπαινιγμό για ένα ερωτικό ειδύλλιο. Κάτι που έκανε εντύπωση, ήταν ότι και οι κριτές αυτή την φορά τόνισαν πολλές φορές ποιος έκανε τι, επηρεασμένοι από την “θυσία” του Σταμάτη.

Τελικά, με το γλυκό οι μπλε κατάφεραν να πάρουν την νίκη, σκοράροντας στο τελευταίο λεπτό και περνώντας με διαφορά έναν πόντο μπροστά. Η κόκκινη ομάδα δεν μπορούσε να το “χωνέψει”, αφού όπως ακούστηκε στο σπίτι, οι μπλε δεν πίστευαν στο γλυκό τους.

Ο Ζαχίρ, που τον είχε αντικαταστήσει ο “Κουλί”, πήρε το αίμα του πίσω, αφού κέρδισε μια έξοδο και ετοιμάστηκαν να συναντήσουν τον Γιάννη Αποστολάκη. Το έπαθλο για τους μπλε ήταν μια επίσκεψη στο βραβευμένο Εστιατόριο Σπονδή, ενώ οι ηττημένοι μπήκαν στην κουζίνα για να παλέψουν για την ασυλία.

Τότε ξεκίνησαν και οι γκρίνιες, με την Σπυριδούλα να επιτίθεται στην Εύα, και με τη δεύτερη γνωρίζοντας ότι θα ψηφιστεί, να ομολογεί ότι σκέφτεται να αποχωρήσει, όπως αποχώρησε και ο Σταμάτης, δηλαδή εκτελώντας ένα κακό πιάτο.

Οι παίκτες, για να κερδίσουν την ασυλία, έπρεπε να περάσουν από 4 στάδια, μια πολύ δύσκολη δοκιμασία. Η δοκιμασία συμπεριελάμβανε το τρίψιμο του τζίντζερ, το καθάρισμα των γαρίδων, το άνοιγμα των στρειδιών και το μαγείρεμα των ποσέ αυγών.

Τελικά ο Μανώλης πήρε την άσπρη ποδιά της ασυλίας, αφού έλειπε και ο μίστερ ασυλίας “Κρατς”, αν και κόπηκε στο δάχτυλό του κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας. Αναμένονται πολλά κοντραροχτυπήματα στην επερχόμενη ψηφοφορία, που θα στείλει κάποιους στον τάκο και εκτός του διαγωνισμού.

Διάβασε και αυτό:

Μια ομαδική δοκιμασία του MasterChef αλά γαλλικά που ενθουσίασε τους παίκτες!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved