Η ομαδική δοκιμασία στο MasterChef με ουρανοκατέβατους καλεσμένους που θύμιζε ταινία δράσης

LIKE US ON FACEBOOK

Μια ξεχωριστή και καθηλωτική ομαδική διαδικασία παρακολουθήσαμε την Τετάρτη στο MasterChef, που έλαβε χώρα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Μεγάρων. Οι δύο αρχηγοί, που ορίστηκαν ο Τάσος και ο Μανώλης, έσπευσαν να επιλέξουν παίκτες, δημιουργώντας για ακόμα μια φορά παρεξηγήσεις. Την παράσταση έκλεψαν οι κριτές που προσγειώθηκαν με ελικόπτερο, θυμίζοντας ταινία δράσης.

Το μοίρασμα των παικτών, όπως και σε κάθε ομαδική διαδικασία MasterChef, έγινε ανάλογα με τις ικανότητες των εκπαιδευόμενων σεφ αλλά και με τις συμπάθειες και τις προηγούμενες «έχθρες». Οι παίκτες πιεσμένοι από τον χρόνο έπρεπε να ταΐσουν τα πεινασμένα στόματα των στρατιωτικών.

Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, αφού  η δοκιμασία απαιτούσε στην αρχή την παρασκευή φαγητού για 50 στρατιωτικούς, ενώ ξαφνικά ο αριθμός αυξήθηκε όταν έφθασαν ουρανοκατέβατοι 30 αλεξιπτωτιστές, σπέρνοντας τον πανικό.

Οι κόντρες ξεκίνησαν όταν παρέμειναν  τελευταίες για επιλογή η Άλκηστις και η Ασημίνα, με τους «μπλε» να επιλέγουν την πρώτη και την 24χρονη να πηγαίνει τελικά στους «κόκκινους», κάνοντάς τες να νιώθουν πιο αδύναμες. Δεν έλειψαν και οι αντίστοιχες δηλώσεις, αφού ο Πάνος, αν και ακούγονται φήμες για την ιδιαίτερη σχέση του με την Ασημίνα, δήλωσε για την απόδοση της στις ομαδικές δοκιμασίες:

Νομίζω, ανάμεσα σε Άλκηστις και Ασημίνα, θα προτιμούσα την Άλκηστις γιατί η Ασημίνα έχει δείξει λίγη αδιαφορία στις τελευταίες ομαδικές γενικά, οπότε η Άλκηστις θα έδειχνε περισσότερο πάθος

Η Ασημίνα δυστυχώς κατάφερε να κάψει τα κρουτόν, με τη Σπυριδούλα πετάει σπόντες, κάνοντας υπαινιγμούς για το ποια θα είναι υποψήφια σε περίπτωση που η κόκκινη ομάδα είναι η ηττημένη.

Ένα ακόμα παρατράγουδο ήταν η συμμετοχή του Παντελή και του Χαράλαμπου στην ίδια ομάδα, λίγες μέρες μετά τον επικό τσακωμό τους για το «κουλί», που έγινε viral, όταν χρειάστηκε να συνεργαστούν σαν δυάδα στην κουζίνα του MasterChef.

Όταν ανακοινώθηκαν τα ονόματά τους για την συμμετοχή του στην μπλε ομάδα, και οι δυο δεν φάνηκαν ενοχλημένοι αλλά πολύ χαλαροί, αφού ήταν σίγουρο ότι θα εργαστούν σε διαφορετικό πόστο. Η αντίδραση του Χαράλαμπου ήταν:

Δεν θα δούλευα στο ίδιο πόστο με τον Παντελή, απλά θα ήταν στην ίδια ομάδα μαζί μου. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια σύγκρουση, όπως και την προηγούμενη φορά

Ο Παντελής δήλωσε ακομπλεξάριστος όπως πάντα:

Τυχαίνει να είμαστε μαζί με τον Χαράλαμπο. Στην κουζίνα συνυπάρχω με τον οποιοδήποτε και σίγουρα δεν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Ποια ομάδα κατάφερε και παρέδωσε το καλύτερο και πιο ισορροπημένο μενού, που θα ανταπεξέλθει στις διατροφικές συνήθειες του στρατού, που συμπεριλαμβάνει τους αεροπόρους στρατού, τους χειριστές μηχανικούς, τους οπλίτες θητείας και τους αλεξιπτωτιστές;

Δες και αυτό:

Η αποκάλυψη του Ιωαννίδη για τον καβγά Χαράλαμπου-Παντελή

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved