Η Ολυμπία Χοψονίδου έγινε 35 και τα γιόρτασε με την οικογένειά της | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Τα γενέθλια της Ολυμπίας Χοψονίδου «κατέκλυσαν» το Instagram κι εμείς λατρεύουμε αυτήν την οικογένεια! Τα γιόρτασε με την οικογένειά της και δηλώνει πανευτυχισμένη.

Μπορεί τα γενέθλια της Ολυμπίας Χοψονίδου να ήταν στις 17 Ιουνίου ωστόσο η ίδια χθες Δευτέρα ανέβασε τις πολύ γλυκιές φωτογραφία απ’ το «πάρτι» που έκανε με την οικογένειά της.

«Έκλεισε» τα 35 και δηλώνει τρισευτυχισμένη. Και πώς να μην είναι ευτυχισμένη δηλαδή έχοντας 5 παιδιά και στο πλευρό της πάντα τον σύζυγό της;

Η γυναίκα του Βασίλη Σπανούλη ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και μας μετέδωσε το mood. Περιτριγυρισμένη από τα 5 της παιδιά και από τον σύζυγό της…δεν θέλει κάτι άλλο!

35????????????? 🤧😂😎😃💃

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Chopsonidou (@olympiachop) στις

Και τα 5 παιδιά της συγκεντρώθηκαν γύρω της για να σβήσουν όλοι μαζί τα 35 κεράκια της μαμάς. Και το χαμόγελο δεν φεύγει από τα χείλη τους κι εμείς τους χαιρόμαστε.

Όσο για την τούρτα; Ήταν τούρτα – έκπληξη που της επιφύλασσε η αδερφή της, Βαλέρια Χοψονίδου. Δεν ήταν μια κλασική, συνηθισμένη τούρτα αλλά η αδερφή της απέδειξε πως έχει χιούμορ.

Στην τούρτα βλέπουμε τη φιγούρα της Ολυμπίας Χοψονίδου να κρατά μια μπάρα στο γυμναστήριο….Στο Insa Story που ανέβασε η ίδια αφού ευχαρίστησε την αδερφή της για την τούρτα, σχολίασε πως μακάρι να είχε τέτοιος κοιλιακούς.

γενέθλια της Ολυμπίας Χοψονίδου

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν τρία αγόρια- τον Θανάση, τον Βασίλη και τον Δημήτρη, και δύο κόρες: Την Αιμιλία και μια ακόμη κόρη που ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβρη!

Εμείς της ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά!

Διαβάστε επίσης:

Η μαμά Χοψονίδου μας περιγράφει με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο την καθημερινότητά της | Photo

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved