Η οικογενειακή φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού και το μήνυμά της!

LIKE US ON FACEBOOK

Η Δούκισσα Νομικού πάντα μας εντυπωσιάζει όχι μόνο με την εμφάνισή της αλλά και με τα μηνύματά της! Η οικογενειακή φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού που συγκίνησε τους fans της.

Είναι ένα κορίτσι όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά και αυτό το βλέπουμε σε κάθε της βήμα, σε κάθε της δήλωση ή μήνυμα στο Instagram. Η οικογενειακή φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού που δείχνει και πάλι τον χαρακτήρα της.

Η Δούκισσα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instgram μια φωτογραφία όχι με το παιδί της ή τον σύντροφό της αλλά με τον μαμά και τον μπαμπάς της. Και είναι από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες που έχουμε δει.

Με αυτόν τον τρόπο το μοντέλο και παρουσιάστρια, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον μπαμπά της που γιορτάζει.

οικογενειακή φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

«Χρόνια πολλά μπαμπάκα», γράφει η Δούκισσα και εύχεται χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν. Τα σχόλια φυσικά έπεσαν βροχή ενώ εμείς παρατηρήσαμε πως η Δούκισσα έχει πάρει τα μάτια του μπαμπά της και του μοιάζει πολύ!

Σε ένα δεύτερο post, η Δούκισσα Νομικού ποζάρει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή μου αυτό ο υπέροχος, μικρός πρίγκιπας, ο γιος μου. Ναι, είμαι μια -όσο δεν πάει- χαζομαμά κι εγώ τώρα», γράφει μεταξύ άλλων στη λεζάντα του video.

οικογενειακή φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα έχει δηλώσει πολλές φορές πως η ζωή της μετά το μωρό έχει αλλάξει, ενώ  έχει αλλάξει και την ίδια.

Έγινα πιο τρυφερή ακόμη πιο ευαίσθητη, κατάλαβα και αγάπησα περισσότερο τους γονείς μου, έγινα πρωινός τύπος χωρίς να γκρινιάζω. Ευτυχώς, είμαι από τις τυχερές μανούλες γιατί ο γιος μου είναι ένα πολύ εύκολο μωρό. Κοιμάται από δυο μηνών δώδεκα ώρες το βράδυ, τρώει όλο του το φαγητό και γελάει συνέχεια. Τώρα με τα δόντια του έχει κάποια ανησυχία, αλλά και αυτή την ξεπερνάει με αξιοπρέπεια. Η μόνη μου αγωνία είναι να είναι καλά

Διαβάστε επίσης:

Τα πρώτα γενέθλια της Δούκισσας Νομικού με το μωρό της! | Photo

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved