Η οικογένεια Ρουβά απολαμβάνει το Καλοκαίρι κι εύχεται «Χρόνια Πολλά» δίπλα στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η φωτογραφία που ανέβασε ο Σάκης στο Instagram.

Σήμερα γιορτάζει όλη η Ελλάδα και φυσικά η αγαπημένη οικογένεια Ρουβά θα εξέφραζε τις ευχές της για μια τόσο όμορφη μέρα όσο η σημερινή!

Μπορεί να πέρασαν δύσκολα μετά τις φονικές πυρκαγιές στην περιοχή του Νέου Βουτζά, όμως, βρήκαν τρόπο να αφήσουν αυτές τις στιγμές πίσω και να χαρούν λίγο με τα παιδιά τους το Καλοκαίρι.

Και βρήκαν τον πιο υπέροχο τρόπο να εκφράσουν αυτή την χαρά με όλη την οικογένεια να είναι καθισμένοι στην παραλία και να σηκώνουν τα χέρια ψηλά στον ουρανό.

Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, και η Αριάδνη κι ο Απόλλωνας κάθονται δίπλα στον Σάκη και την Κάτια κι απολαμβάνουν τη θάλασσα στα πόδια τους.

Τη φωτογραφία ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντας τη και με την κατάλληλη για τον Δεκαπενταύγουστο λεζάντα: «Χρόνια Πολλά σε όλους! Εύχομαι να περνάτε όμορφα, παρέα με τους αγαπημένους σας!».

Χρόνια Πολλά σε όλους! Εύχομαι να περνάτε όμορφα, παρέα με τους αγαπημένους σας! ? #august15th

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Η Κάτια Ζυγούλη πριν από μερικές μέρες έστειλε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας μόλις επέστρεψε στον Νέο Βουτζά με μια φωτογραφία από ένα δέντρο του σπιτιού τους, το οποίο έχει ανθίσει ξανά!

Διαβάστε επίσης:

Το μήνυμα αισιοδοξίας απ’ τη Ζυγούλη μόλις επέστρεψε στον Νέο Βουτζά