Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό να ποστάρει φωτογραφίες του με τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα. Η νέα φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με την Μπέτυ Μπαζιάνα στο Instagram.

Περπατούν προς το Προεδρικό Μέγαρο για το δείπνο του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τιμήν του Γερμανού ομόλογού του, δεν κοιτούν στον φακό αλλά ποζάρουν αυθόρμητα και αυτή είναι η νέα φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με την Μπέτυ Μπαζιάνα στο Instagram.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός φορά ένα μπλε κοστούμι (χωρίς γραβάτα περιττό να το αναφέρουμε) και η Περιστέρα έχει επιλέξει ένα λευκό φόρεμα με πολύ ωραίο ντεκολτέ και μέση και ένα αρκετά τολμηρό άνοιγμα.

«Προς το Προεδρικό Μέγαρο για το δείπνο που παρέθεσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του Γερμανού Προέδρου, Φ.Β. Σταϊνμάιερ», έγραψε ο κ. Τσίπρας στον λογαριασμό του στο Instagram αν και αυτή η λεζάντα παρά είναι αυστηρή για αυτή τη φωτογραφία.

Ο κ. Τσίπρας θέλει λίγη ακόμα εξάσκηση με τα social media του και ας φτιάξει και ένα προφίλ στην Μπέτυ Μπαζιάνα τέλος πάντων, μπορεί να έχει και ένα ενδιαφέρον παραπάνω!

Η φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με την Μπέτυ Μπαζιάνα στο Instagram

Και παίρνουν και τις ίδιες πόζες…Να σημειώσουμε πως πριν από μερικούς  μήνες είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του μια παρόμοια φωτογραφία κατά την επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα.

Βάλτε λίγη φαντασία κ. Τσίπρα στις φωτογραφίες σας!

Ο Πρωθυπουργός ποστάρει συχνά πυκνά φωτογραφίες στο Instagram και σε πολλές από αυτές είναι μαζί με την Μπέτυ Μπαζιάνα.

Διαβάστε επίσης:

Αγάπη μου γραβάτα μην ξεχάσεις να βάλεις…