Η Μπέττυ Μαγγίρα μας έχει συνηθίσει σε απίστευτες μιμήσεις και η πρόσφατη μεταμόρφωσή της σε Φουρέιρα δεν θα μπορούσε παρά να είναι απολαυστική!

Η Μπέττυ Μαγγίρα μιμείται τη Φουρέιρα και τραγουδάει το Fuego ρίχνοντας το Instagram! Το Fuego έχει γίνει viral παντού και η Φουρέιρα εντυπωσίασε τους πάντες με τις χορευτικές της κινήσεις της.

Η show woman μεταμορφώθηκε σε Ελένη Φουρέιρα κι ανέβασε video στο Instagram όπου τραγουδάει το Fuego ενώ παράλληλα μιμείται τις κινήσεις της τραγουδίστριας και ΦΥΣΙΚΑ έχει προσπαθήσει να κάνει και τα μαλλιά της ίδια!

Όπως αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα, η εμφάνισή της πήγαινε κανονικά για φωτογράφηση αλλά τελικά το έριξε στον χορό! Εμείς την απολαύσαμε, την αγαπήσαμε ξανά και προσκυνάμε τις ικανότητές της στη μίμηση!

Θυμίζουμε ότι το Ισραήλ ήταν ο μεγάλος νικητής της φετινής Eurovision, ενώ η Ελένη Φουρέιρα ήρθε δεύτερη. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού μουσικής, η EBU έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των δύο Ημιτελικών.

Η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα ήρθε και στον Ημιτελικό δεύτερη συγκεντρώνοντας 262 βαθμούς. Την πρώτη θέση κατέκτησε η νικήτρια του διαγωνισμού Netta, που συγκέντρωσε 283 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μουτσινάς τραγουδάει το Fuego αλά Φουρέιρα | Οι θέσεις Ελλάδας και Κύπρου στον Ημιτελικό