Η Μπαλατσινού μίλησε για τον γάμο της για πρώτη φορά!

LIKE US ON FACEBOOK

Η νύφη μίλησε τελευταία! Αφού είχε κάνει τη δήλωση ο Βασίλης Κικίλιας, αφού οι κόρες της έστειλαν το μήνυμά τους μέσω social media κι αφού έκανε και το δικό του σχόλιο ο Πέτρος Κωστόπουλος, μίλησε και η νύφη. Τι είπε η Μπαλατσινού για το γάμο της;

Καλώς ή κακώς είναι το θέμα των ημερών και ο κόσμος στέλνει τις ευχές του σε αυτό το ζευγάρι. Σε δηλώσεις της Μπαλατσινού για το γάμο της, η μέλλουσα νύφη έλαμπε από χαρά κι αν και με λίγη επιφυλακτικότητα μίλησε για την ημέρα που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Βασίλη Κικίλια.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τα γλυκά του λόγια, την αγάπη και τις ευχές του, είναι πολύ συγκινητικό. Είμαι πολύ χαρούμενη και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα θα πάνε κατ’ ευχήν», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.

Παράλληλα, όταν σχολιάστηκε πως οι δυο τους μας εξέπληξαν όλους, η Μπαλατσινού είπε πως η προσωπική ζωή του καθενός είναι αυτό που λέει και η λέξη!

Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό όσο μπορούμε τα πράγματα που αγαπάμε να τα επικοινωνούμε με τον τρόπο που εμείς κρίνουμε σωστό

Ακόμη, όταν ρωτήθηκε για το πώς ένιωσε που οι κόρες της εξέφρασαν την αγάπη τους και τις ευχές τους μέσω social media, η Τζένη Μπαλατσινού ανέφερε πως αυτό είναι πολύ γλυκό και όμορφο «να έχεις μια ωραία σχέση με τα παιδιά σου, να συζητάς τα πάντα με ειλικρίνεια και σεβασμό, αυτά τα δύο πρέπει να υπάρχουν σε μια οικογένεια».

Αναφορικά με τις προετοιμασίες του γάμου και το νυφικό, το οποίο θα φορέσει, η Τζένη Μπαλατσινού δήλωσε πως απλά δεν έχει ιδέα. «Δεν έχω ιδέα, θέλω να βρω λίγο χρόνο. Δεν έχω σκεφτεί τίποτα ακόμη», δήλωσε η ίδια αλλά αποκάλυψε πως έχουν βρει τους κουμπάρους!

Και φυσικά, έμεινε εκεί χωρίς να αναφερθεί στα ονόματα των ανθρώπων που θα τους παντρέψουν!

Διαβάστε επίσης:

Όσα είπε δημόσια ο Κωστόπουλος για τον γάμο Κικίλια – Μπαλατσινού

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved