Η μοναδική συμβουλή που θα έδινε η Angelina Jolie στις τρεις κόρες της | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Η Angelina Jolie φιλοξενείται στο τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού Elle και σε συνέντευξή της από τον πρώην γραμματέα των ΗΠΑ, John Kerry μας αποκαλύπτει ποια είναι η συμβουλή που θα έδινε στις τρεις κόρες της.

Ποια είναι η συμβουλή που θα έδινε η Jolie στις τρεις κόρες της Vivienne 9, Shiloh 11, και Zahara 13; Είναι η καλύτερη που έχουμε διαβάσει εδώ και πολύ καιρό και εμείς την χειροκροτούμε.

«Λέω στις κόρες μου: “Αυτό που σας κάνει διαφορετικές είναι εκείνο που είστε διατεθειμένες να κάνετε για τους άλλους”. Οποιοσδήποτε μπορεί να φορέσει ένα φόρεμα και να βαφτεί», δηλώνει η διάσημη ηθοποιός, ενώ προσθέτει:

Το μυαλό σας είναι που σας προσδιορίζει. Βρείτε ποιες είστε, τι σκέφτεστε και αυτά που πρεσβεύετε. Και παλέψτε για άλλους ώστε να έχουν αυτές τις ίδιες ελευθερίες. Αξίζει μόνο μια ζωή αφιερωμένη στην προσφορά.

Στη συνέντευξή της από τον John Kerry, η Angelina Jolie εκτός από τις συμβουλές που δίνει στις τρεις κόρες της μιλάει επιπλέον και για τη δράση της ενάντια στο βιασμό και τη σεξουαλική βία ως πολεμικά όπλα. Η ίδια πιστεύει ότι είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν παγκόσμιες αλλαγές σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών. Η προϋπόθεση είναι η συνεργασία των δύο φύλων.

Σκέφτομαι πόσο σκληρά αγωνίστηκαν οι γυναίκες για να μας φέρουν στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα. Όλα μετράνε, από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στην καθημερινότητά σου και ενημερώνεσαι για τα δικαιώματά σου, μέχρι την αλληλεγγύη προς άλλες γυναίκες σε όλο τον κόσμο

Η 42χρονη ηθοποιός προσθέτει επίσης ότι: «Εξακολουθούμε να υποβαθμίζουμε την βία κατά των γυναικών και να την αντιμετωπίζουμε ως μικρότερο έγκλημα. Σε κάποιες κάποιες χώρες η σεξουαλική βία είναι θέμα συζήτησης ακόμα ταμπού. Ο κόσμος περιμένει από τους ηγέτες του να κάνουν περισσότερα».

Αναφορικά με τις ΗΠΑ, η Jolie δηλώνει τυχερή που οι κόρες της είναι Αμερικανίδες και έχουν τις ελευθερίες και τα δικαιώματα που τους χαρίζει αυτή η χώρα.

Οι κόρες μου έχουν τις ελευθερίες που έχουν επειδή είναι Αμερικανίδες. Και οι Αμερικανοί νιώθουμε καλύτερα με τους εαυτούς μας όταν πολεμάμε ώστε όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι να έχουν τα ίδια δικαιώματα. Ειδικά οι γυναίκες.

Η συνέντευξη και το εξώφυλλο της Angelina Jolie περιλαμβάνεται στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Elle και πραγματοποιήθηκε για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved