Πριν από λίγο καιρό, η Βασιλική Μιλλούση ανακοίνωσε πως αποχωρεί απ’ την ενεργό δράση, μια απόφαση που ανακοινώθηκε ξαφνικά, μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης. Το τελευταίο διάστημα την βλέπουμε να είναι το στήριγμα του Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος έκανε μια σοβαρή επέμβαση στον ώμο και βρίσκεται στη διαδικασία της αποκατάστασης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», η Μιλλούση για τη σχέση της με τον Πετρούνια είπε πως θα ήθελε να κάνει οικογένεια, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν είναι αυτός ο λόγος που αποφάσισε να σταματήσει την ενόργανη.

«Και για εμένα είναι περίεργο να είμαι εδώ μέσα και να μην ξεκινάω να κάνω προπόνηση. Πήγα σε τρεις ολυμπιάδες, καιρός να πάει κάποια άλλη. Το σκεφτόμουν, το σκεφτόμουν, πατάω το κουμπί, φεύγει η ανακοίνωση, με το που γίνεται λέω αυτό ήταν και βάζω τα κλάματα. Αρχίζω και κλαίω γιατί συνειδητοποιώ ότι και να θέλω να αλλάξω γνώμη το έχω ανακοινώσει, και άδειασα», σημείωσε η Βασιλική Μιλλούση ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε πως δεν ξεπέρασε ποτέ την πτώση της στο Ρίο, την οποία χαρακτήρισε ως μια απ’ τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα της.

Δεν ξεπέρασα ποτέ την πτώση μου στο Ρίο, ήταν νομίζω από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου. Κυρίως γιατί το είχα πιστέψει περισσότερο από όλα. Γιατί είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου σε αυτόν τον αγώνα, αυτός να είναι ο τελευταίος μου

Η 34χρονη αθλήτρια είπε πως με το που πήρε το εισιτήριο να πάει στους Ολυμπιακούς αγώνες μετά από 12 χρόνια και αφού «με είχαν σταματήσει χωρίς τη θέληση μου, ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμένα και η πιο δυνατή στιγμή της ζωής μου. Και φυσικά το μετάλλιο που πήρα στο ολυμπιακό τουρνουά».

Αναφορικά με τον Λευτέρη Πετρούνια, η ίδια τον χαρακτήρισε ως ορθολογιστή και ρεαλιστή, κι ως έναν άνθρωπο που γενικά την παρακινεί γιατί πιστεύει σ’ εκείνη και στο πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει.

Ο Λευτέρης είναι εντελώς ορθολογιστής και ρεαλιστής. Θεωρώ ότι με παρακίνησε να το κάνω κιόλας. Γιατί ήξερε ότι άμα θα φτάσω, θα φτάσω μέχρι τους Ολυμπιακούς, άμα περάσουν θα πάω και στους επόμενους, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να προχωρήσω τη ζωή μου να κάνω άλλα πράγματα

Σημειώνεται πως η ανακοίνωσή της ότι σταματά την ενόργανη, έγινε αφορμή να σκεφτούν πολλοί ότι πιθανότατα σταματά γιατί θέλει να αφοσιωθεί στον Λευτέρη Πετρούνια και η ίδια, ενώ παραδέχεται πως στο μέλλον θέλει να κάνει οικογένεια, τονίζει πως δεν υπάρχει κάποια εγκυμοσύνη που την ανάγκασε να σταματήσει.

«Κάποια στιγμή θα γίνει και η οικογένεια. Δεν είναι ο λόγος που σταματάω. Είναι ευλογία για εμένα η οικογένεια και το θέλω», σημείωσε η αθλήτρια.

Η ίδια μίλησε και για τον Λευτέρη Πετρούνια και τον θρίαμβο του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, παρά το πρόβλημα που είχε με τον ώμο του.

Στα μάτια μου η δύναμη που έβγαλε γιγαντώθηκε

Διαβάστε ακόμα:

https://ipop.gr/eidisis/petroynias-tha-kano-o-ti-mporo-gia-na-metatrepso-ton-pono-moy-se-dynami/