Η μικρή κόρη των Χοψονίδου-Σπανούλη κάνει τα πρώτα της βήματα | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η οικογένεια Σπανούλη και σίγουρα με 5 παιδιά οι γονείς δεν ησυχάζουν ποτέ. Πώς μοιάζει ένα «ήσυχο» βράδυ στο σπίτι τους; Η Ολυμπία Χοψονίδου το κατέγραψε!

Η οικογένεια Σπανούλη είναι μια από τις οικογένειες της showbiz που πραγματικά αγαπάμε. 5 παιδιά, δύο κορίτσια και τρία αγόρια (Θανάσης, Βασίλης, Αιμιλία και Δημήτρης και Αναστασία) και όπως βλέπουμε και στο video που ανέβασε η Ολυμπία Χοψονίδου στο Instagram account της, τα αγόρια είναι πιο δραστήρια από τα κορίτσια.

Στο video βλέπουμε την μικρή Αναστασία, η οποία είναι μόλις 14 μηνών και κάνει τα πρώτη της βήματα. «Επιτέλους», φωνάζει η μαμά ενώ προσπαθεί να «συνετίσει» τα υπόλοιπα παιδιά της.

Τι κάνουν; Παίζουν μαξιλαροπόλεμο, σπρώχνουν ο ένας τον άλλον, παίζουν κυνηγητό, παίζουν, παίζουν, παίζουν…. Και κάπως έτσι το σπίτι γεμίζει φωνές και γέλια και οι γονείς, Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου ζουν για αυτές τις στιγμές και ψάχνουν χρόνο μέσα στην ημέρα τους για να αφιερωθούν στα παιδιά τους.

Ευτυχισμένοι γονείς ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου! Και ένα μεγάλο μπράβο στη μικρή Αναστασία!

Δες το video με την μικρή Αναστασία και τα αγόρια να … «πολεμούν»!

Να σημειώσουμε πως η μικρή κόρη των Σπανούλη-Χοψονίδου έγινε ενός τον Σεπτέμβρη και φυσικά η οικογένεια όπως το συνηθίζει για όλα τα μέλη της έκανε πάρτι! Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα σε αυτήν την οικογένεια που όσο πάει και μεγαλώνει!

Διαβάστε επίσης:

Χοψονίδου και Σπανούλης βάφτισαν την κόρη τους! | Photos

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved