Η Μικαέλα κράζει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι αφήνει αιχμές για τη Μέγκι!

LIKE US ON FACEBOOK

Έξαλλη έγινε η Μικαέλα Φωτιάδη με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και δεν δίστασε καθόλου να το δείξει!

Η Μικαέλα κράζει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι αφήνει αιχμές για τη Μέγκι! Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η πρώην παίκτρια του GNTM στοχοποίησε την Ηλιάνα, ανοίγοντας «πόλεμο» μαζί της!

Η Μικαέλα σχολίασε πως πιστεύει ότι η κριτής του GNTM έχει κάτι μαζί της, ενώ σημείωσε ότι δεν της άρεσε το ότι την σχολίασε ως μαμά σε μια φωτογράφιση για παιδάκια, μη διστάζοντας μάλιστα να πει «ντροπή της» γι’ αυτό που έκανε!

Παράλληλα, είπε πως δεν ξέρει εάν όντως η Ηλιάνα έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, ενώ υπενθύμισε πως κάποιοι έχουν πει ότι δεν έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα:

Δεν ξέρω αν η Ηλιάνα έχει κάνει όντως τόση μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Δεν έχουμε και την ίδια ηλικία. Πολλοί βέβαια έχουν πει ότι δεν έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα. Νομίζω ότι η Ηλιάνα όντως έχει κάτι μαζί μου. Δεν θέλω να μιλάω πολύ για την Ηλιάνα. Γιατί είδα στην τηλεόραση ότι είπε κάποια άσχημα πράγματα για μένα. Που αυτά δεν τα λες. Με σχολίασε ως μαμά στη φωτογράφιση με τα παιδάκια. Εντάξει. Ντροπή της. Εγώ πολλές φορές αντιδρούσα με θυμό, γιατί είχα θυμό μέσα μου που δεν μιλούσα με το παιδί μου. Περίμενα να μιλάω με το παιδί μου κάθε δύο μέρες και μιλούσα κάθε δέκα

Παράλληλα, η Μικαέλα άφησε αιχμές και για την Μέγκι, με την οποία ήταν αχώριστες μέσα στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, η ίδια είπε πως μιλάνε, αλλά δεν ταιριάζουν στην πραγματική ζωή ενώ σχολίασε αρνητικά το γεγονός ότι φωτογραφήθηκε για το DownTown, παρακούοντας τις εντολές της παραγωγής του GNTM.

Μιλάμε, απλά δεν ταιριάζουμε στην πραγματική ζωή. Ήταν λάθος της Μέγκι να μη συνταχθεί με τις εντολές της παραγωγής του ριάλιτι και να φωτογραφηθεί για το DownTown. Νομίζω πως όταν οι παραγωγοί σου λένε να μην κάνεις κάτι και εσύ το κάνεις, είναι λίγο άσχημο

Δες εδώ τι είχε πει η Εύη Ιωαννίδου για τη Μέγκι!

Δες κι αυτό:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Nα μου επιτρέψετε τα προσωπικά μου να τα κρατήσω μόνο για μένα!»

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved