Η Μικαέλα απ’ το GNΤM σχολιάζει τα κορίτσια που έχουν μείνει στο σπίτι, αποκαλύπτει τους λόγους που κάνει παρέα με την Μέγκι και την Εύη και αναφέρεται στις κοπέλες που μόνο αγίες δεν είναι!

Τα κορίτσια από το Greece’s Next Top Model μίλησαν για πρώτη φορά στην εκπομπή Φωλιά των ΚουΚου και στην Γεωργία Γεωργίου που βρέθηκε στα backstage. Η Μικαέλα απ’ το GNTM μίλησε για τις κόντρες, τις διπροσωπίες και φυσικά τις κολλητές της, τη Μέγκι και την Εύη.

Γιατί η λεγόμενη “τριάδα της φωτιάς” δεν κάνει παρέα με τα υπόλοιπα κορίτσια στο σπίτι; Και γιατί υπάρχουν όλες αυτές οι εντάσεις, οι διαφωνίες και τα άσχημα σχόλια; Η Μικαέλα Φωτιάδη αποκάλυψε πως πολλές κοπέλες αμφισβήτησαν την ηλικία της μέχρι που… αναγκάστηκε να δείξει την ταυτότητά της. Άλλες κοπέλες υποστήριζαν, όπως λέει η ίδια ότι η μύτη ή οι γωνίες της δεν είναι φυσικές.

«Υπάρχουν κοπέλες που δεν μας μιλάνε, όταν μπαίνω στην κουζίνα και λέω καλημέρα και απαντάνε μόνο δύο-τρεις, αυτό σου χαλάει τη διάθεση…Πολλές κοπέλες δείχνουν ότι είναι καλές και αγίες στον κόσμο, ενώ η αλήθεια είναι άλλη», είπε χαρακτηριστικά η Μικαέλα Φαωτιάδη.

Η Μικαέλα Φωτιάδη αποκάλυψε τον λόγο που κάνει παρέα την Εύη Ιωαννίδου και τη Μέγκι Ντρίο, ενώ μίλησε και για δύο παίκτριες με τις οποίες όπως είπε…δεν ταιριάζουν σαν χαρακτήρες!

Η Μέγκι και η Εύη πιστεύω ότι είναι πιο κοντά στη δική μου προσωπικότητα. Δεν είναι διπρόσωπες. Ό,τι έχουν να πουν το λένε ευθέως στην άλλη κοπέλα, κάτι που δεν το κάνουν πολλές μέσα στο σπίτι και για αυτό δημιουργούνται διάφορες κλίκες. Με την Άννα και τη Γαρυφαλλιά δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες, υπήρχαν αρκετές διαφορές και παρεξηγήσεις μεταξύ μας

Διαβάστε επίσης:

H Γαρυφαλλιά απ’ το GNTM σχολιάζει την ατάκα ότι ο σύντροφός της την έβαλε στο παιχνίδι