Σε συνέντευξή της η Μαρία Μενούνος μίλησε για όλα και κυρίως για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Οι εξωσωματικές για να αποκτήσει παιδάκι, ο όγκος στο κεφάλι και το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Στο περιοδικό «InStyle» σε συνέντευξή της η Μαρία Μενούνος ήταν αποκαλυπτική και μίλησε για τις περιπέτειες υγείας της και όλα αυτά που την απασχολούν.

Η δημοσιογράφος, η οποία έκανε τον γάμο της το Καλοκαίρι στην Ελλάδα, έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα όσον αφορά την υγεία.

Η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο κι ευτυχώς όπως δηλώνει η ίδια, ήμερα είναι πολύ καλά. «Ο όγκος έχει μειωθεί πέρα από κάθε προσδοκία. Είναι ένα θαύμα αυτό που συνέβη. Καθημερινά ευχαριστώ τον Άγιο Νεκτάριο, στον οποίο είναι αφιερωμένη η ορθόδοξη εκκλησία που έχουμε στο Λος Άντζελες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο, ωστόσο πλέον πιστεύει πως για κάποιο λόγο έγινε και αυτό, χαρακτηρίζοντάς το «δώρο Θεού».

Έπρεπε να αλλάξω την ζωή μου και δεν το είχα καταλάβει. Δεν ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη και ας ήταν θεωρητικά όλα καλά. Όλο δούλευα. Αν δεν μου είχε συμβεί αυτό, δεν θα πήγαινα ποτέ στην Ελλάδα για να παντρευτώ. Μέχρι να παρουσιαστεί το πρόβλημα υγείας μου, η βασική μου προτεραιότητα ήταν η δουλειά μου

Η Μαρία Μενούνος θέλει πολύ ένα παιδί μαζί με τον σύζυγό της Αντεργκάρο Κέβιν. Γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 1998 και οι δύο επιθυμούν ένα παιδάκι για να ολοκληρωθεί η οικογένειά τους. Η Μαρία Μενούνος το 2016 είχε μια αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής.

Ο γιατρός μου με συμβούλευσε να μην κάνω άλλη εξωσωματική, θα ήταν μεγάλο ρίσκο για την υγεία μου. Θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία της εγκυμοσύνης αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Στα σχέδιά μας λοιπόν είναι να γίνουμε γονείς μέσω παρένθετης μητέρας

Διαβάστε επίσης:

Ο λόγος που η Μαρία Μενούνος διέκοψε νωρίτερα το ταξίδι του μέλιτος!