Σε μια εξομολόγηση προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της και μίλησε για ένα θέμα που σπάνια “αγγίζει”. Τι είπε η Μενεγάκη για τον θάνατο του πατέρα της όταν ήταν μικρή;

Με ποια αφορμή μίλησε η Μενεγάκη για τον θάνατο του πατέρα της; Και τι ακριβώς αποκάλυψε; Η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί πολλές φορές στα παιδιά της, στον σύντροφό της και στην καθημερινότητά της. Παράλληλα,  έχει μιλήσει πολλές φορές για τη μητέρα της που είναι το στήριγμα της και ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της.

Ελάχιστα, όμως, πράγματα γνωρίζουμε για τον πατέρα της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν μόλις 2,5 ετών.

Με αφορμή μια κουβέντα που είχε με τους συνεργάτες της στην εκπομπή για τους γονείς που λείπουν απ’ το σπίτι λόγω των πολλών ωρών δουλειάς, μίλησε η Μενεγάκη για τον πατέρα της και την απουσία του.

Όπως είπε η παρουσιάστρια οι γονείς θέλουν να προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής στα παιδιά, δουλεύουν περισσότερο, από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά τελικά τα παιδιά αυτό που έχουν ανάγκη είναι περισσότερος χρόνος με τους γονείς, την φυσική παρουσία των γονέων και όχι των παππούδων ή των νταντάδων.

Η Ελένη μίλησε για το πώς μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα της, που πέθανε όταν εκείνη ήταν πολύ μικρή.

 Έχω την εντύπωση ότι δεν μας λείπει κάτι που δεν έχουμε καταλάβει ότι το είχαμε και μας έλειψε. Δηλαδή, είναι πιο σοβαρό το θέμα το δικό μου αλλά θα το πω για το καταλάβετε. Το ότι «έχασα» τον πατέρα μου 2,5 χρονών, δεν κατάλαβα τι έχασα παρά μεγάλη. Δηλαδή όταν μου έλεγαν «μικρή σου έλειπε ο μπαμπάς σου»; Αφού δεν τον είχα γνωρίσει. Δεν είχα καταλάβει κάτι

Παράλληλα, παραδέχτηκε πως μεγαλώνοντας βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι το κενό, την απουσία του γονέα.

Τέλος, η παρουσιάστρια είπε πως αυτό που έχει ανάγκη είναι να κοιμάται μια ώρα το μεσημέρι, κάτι που δεν μπορεί να κάνει αλλά τα Σαββατοκύριακα όπως είπε το ευχαριστιέται!

Διαβάστε επίσης:

Θυμάστε τη Μενεγάκη 25 χρόνια πριν όταν δούλευε στο MEGA; (Photo)