Η Μενεγάκη έγινε 50 κι έσβησε 50 κεράκια στον αέρα της εκπομπής της! Τι ευχή έκανε; Δες τα πλάνα απ’ τη εορταστική στιγμή με τους συνεργάτες της!

Η Μενεγάκη έγινε 50 και γιόρτασε τα γενέθλιά της στο πλατό της εκπομπής της, με τους συνεργάτες της να της έχουν ετοιμάσει ένα υπέροχο πάρτι!

Η Ελένη Μενεγάκη, πριν σβήσει τα κεράκια της, είπε φωναχτά την ευχή που έκανε! Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια είπε πως μπαίνει σε μια νέα δεκαετία, με καινούργια πράγματα, νέες περιπέτειες και νέου είδους αγάπες, τις οποίες ανυπομονεί να ζήσει!

Καλά μου έλεγε η μάνα μου τι τα θέλεις και τα γιορτάζει τα γενέθλιά σου στην τηλεόραση και μετράνε τα χρόνια μου; Έλεγε η μάνα μου όταν πρωτοξεκίνησα… και της έλεγα γιατί θα είμαι στο ίδιο μέρος, εδώ πέρα και θα τα μετράνε…Μόνο υγεία και χαμόγελα θέλω. Τίποτα άλλο, όλα τα άλλα δόξα τω Θεώ! Τέτοια δεκαετία… Να μη θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες. Αυτό θέλω. Θέλω να είναι καινούργια πράγματα, καινούργιες περιπέτειες, καινούργιες αγάπες, άλλου είδους εννοώ όχι τις άλλες, όλα καινούργια!

Video: Η Μενεγάκη έγινε 50 και το γιόρτασε στη εκπομπή της:

Η Ελένη έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram της, με μια φωτογραφία της όπου ποζάρει με μπαλόνια και ευχαριστεί όλους όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της!

Εμείς ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Ελένη και της ευχόμαστε να συνεχίσει να είναι πάντα μ’ αυτό το χαμόγελο!

Δες πώς είχε γιορτάσει πέρυσι η Ελένη τα γενέθλιά της:

Τα 49 έκλεισε η Ελένη Μενεγάκη! Η συγκίνησή της on air!