Για πρώτη φορά βλέπουμε τις κόρες της Μενεγάκη σ’ ένα video που η ίδια ανέβασε στο Instagram, παίζοντας στο χιόνι!

Οι κόρες της Μενεγάκη είναι τρεις, η Λάουρα, η Βαλέρια και η Μαρίνα και η παρουσιάστρια επιλέγει να μη δείχνει τα πρόσωπά τους, καθώς είναι πολύ μικρές και δεν υπάρχει λόγος να έχουν όλη αυτή τη μεγάλη προβολή μέσω Instagram.

Τώρα, όμως η Μενεγάκη τράβηξε ένα πολύ γλυκό video με τις κόρες της Βαλέρια και Μαρίνα να παίζουν στο χιόνι στον κήπο του σπιτιού και να το απολαμβάνουν.

Στο video βλέπουμε μια τσουλήθρα στον κήπο η οποία έχει γεμίσει με χιόνι και τα κορίτσια της να προσπαθούν να ανέβουν! Την αρχή κάνει η Βαλέρια ως πιο μεγάλη και η μικρή Μαρίνα κάθεται και παρατηρεί όλες τις κινήσεις της μέχρι να ανέβει κι εκείνη να κάνει το ίδιο.

Στο στιγμιότυπο μάλιστα, η Βαλέρια τσιρίζει την ώρα που κατεβαίνει από την τσουλήθρα ενώ φαίνεται πως και τα δύο κορίτσια (και φυσικά η μαμά τους που τις καμαρώνει) απολαμβάνουν τα παιχνίδια στο χιόνι.

Μια follower στο Instagram παρατήρησε ότι η Βαλέρια έχει την ίδια φωνή με την μαμά της και η Ελένη παραδέχτηκε στο video είναι οι κόρες της.

«Το χαίρονται τα κοριτσάκια. Ελενηηηη η Βαλερια κ η Μαρίνα είναι;;;Πάντως από την φωνή, μου θυμίζει εσένα πρόσφατα που ούρλιαζες», έγραψε η διαδικτυακή φίλη της παρουσιάστριας με την ΕΛένη να απαντά «Ναι αυτές ειναι !!!».

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια για το σε ποιον μοιάζουν τα παιδιά έπεσαν βροχή όπως φυσικά και τα likes.

Να σημειώσουμε πως η Ελένη στο παρελθόν έχει απαντήσει γιατί επιλέγει να δείχνει μόνο την πλάτη των παιδιών της, λέγοντας πως « έχουν το δικαίωμα να έχουν μια φυσιολογική καθημερινότητα όπως όλα τα παιδιά του κόσμου. Όταν μεγαλώσουν αρκετά και μπορούν να αποφασίζουν μόνα τους για τον εαυτό τους, ας κάνουν ό,τι νομίζουν ότι είναι καλύτερο για τους ίδιους».

Διαβάστε αναλυτικά:

Η Μενεγάκη απαντά σε follower γιατί δεν δείχνει ποτέ τα πρόσωπα των παιδιών της | Photo