Τι κι αν έχει αποχωρήσει από το GNTM εδώ και μερικές ημέρες; Όλοι μιλούν για τη Μέγκι Ντρίο και η ίδια απαντά σε όλες τις αρνητικές κριτικές! Ναι, η Μέγκι απαντά στους haters και μπορούμε να πούμε πως είναι απολαυστική!

Η Μέγκι απαντά στους haters που βομβάρδισαν το twitter με τα μηνύματα τους και εξέφρασαν περισσότερο ή λιγότερο έντονα την αντιπάθειά τους προς το πρόσωπό της.

Τι απαντά στα σχόλια που την λένε κακιά; «Δεν μου αρέσει να με κρίνουν, αν δεν με ξέρουν. Δεν είχα τόση κακία μέσα μου, απλά ήμουν αληθινή», απαντά η Μέγκι ενώ αναφορικά με το γιατί δεν αποχαιρέτισε τις κοπέλες όταν έφυγε από το παιχνίδι, είπε απλά ότι δεν ήθελαν να την χαιρετίσουν.

«Επιτέλους έδειξαν τον αληθινό τους εαυτό, στην αποχώρησή τους βλέπετε ξεκάθαρα ότι δεν με συμπαθούν», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε πως μπορεί τα 19 κορίτσια να ξέρουν πολύ καλά να κρύβουν τον εαυτό τους on camera.

Με ποια ήταν πιο κοντά με την Μικαέλα ή την Εύη; Η Μέγκι απάντησε πως πιο κοντά ήρθε με την Μικαέλα, γιατί η Εύη είναι πιο ανταγωνιστική, έχει άλλο χαρακτήρα.

Και τελικά γιατί αντιπαθεί τόσο την Άννα Αμανατίδου;

Η Άννα είναι εγωκεντρική και διπρόσωπη και έχουμε ένα προηγούμενο από τη Θεσσαλονίκη. Κάποτε όταν ήταν στα πρώτα της βήματα εγώ την είχα βοηθήσει να ωριμάσει στον χώρο της μόδας, αλλά δεν έδειξε τον ίδιο σεβασμό. Είχα ένα προσωπικό θέμα και περίμενα να σταθεί δίπλα μου αλλά δεν το έκανε

Αναφορικά με την Ειρήνη Ερμίδου, είπε πως δεν είναι μοντέλο, δεν είχε ζήσει τίποτα πριν μπει στο παιχνίδι και τώρα παίρνει μαθήματα, «δεν την νιώθω γυναίκα και δεν έχει τρόπους, βρίζει πολύ γιατί είναι αγοροκόριτσο», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια από το GNTM ενώ δήλωσε πως αδικήθηκε πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι.

Και το κλάμα που έριξαν οι φίλες της στην αποχώρησή της; Γι΄αυτό έδωσε την πιο επική απάντηση.

Να μη σας φανεί περίεργο, είμαστε μοντέλα αλλά πρέπει να ξέρουμε και από υποκριτική. Και γω πρέπει να το δοκιμάσω βγαίνοντας από το σπίτι του GNTM

Διαβάστε επίσης:

Οι πρώτες δηλώσεις «φωτιά» της Μέγκι μετά την αποχώρησή της απ’ το GNTM