Η Meghan Markle πρέπει ακόμα να υποκλίνεται μπροστά στην Kate Middleton

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί η Meghan Markle να παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Harry σ’ έναν γάμο βγαλμένο από παραμύθι, αλλά η Δούκισσα του Sussex -όπως είναι πλέον ο επίσημος τίτλος της- εξακολουθεί να πρέπει να υποκλίνεται όταν βλέπει συνομίληκη συνυφάδα της, Kate Middleton.

Η Meghan Markle πρέπει να υποκλίνεται μπροστά στην Kate Middleton καθώς το απαιτεί το πρωτόκολλο, το οποίο πρέπει ν’ ακολουθεί κατά γράμμα. Γι’ αυτό και η Βασίλισσα Ελισάβετ ανέθεσε στη βοηθό της να κάνει εξάμηνη εκπαίδευση στην Meghan προκειμένου να μάθει πώς να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας!

Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει αναλάβει να μάθει τα πάντα στην Meghan Markle ώστε να μπορέσει ν’ ανταπεξέλθει σ’ όλα όσα απαιτεί η βασιλική ζωή. Η Samantha the Panther έχει μετακομίσει απ’ το Buckingham στο Kensington και ξεκινάει την εξάμηνη εκπαίδευση της Markle.

Ουσιαστικά, η 49χρονη έχει αναλάβει να καθοδηγάει το πριγκιπικό ζευγάρι τον πρώτο χρόνο του γάμου τους.

Μπορεί η 36χρονη Meghan να είναι και με τη «βούλα» μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, όμως, όταν εμφανίζεται μπροστά στην Kate Middleton πρέπει να υποκλίνεται, παρά το ότι είναι και οι δύο Δούκισσες κι έχουν παντρευτεί πρίγκιπες.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η Meghan Markle πριν τον γάμο, έπρεπε να υποκλίνεται μπροστά σ’ όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως, τώρα -με βάση το πρωτόκολλο- πρέπει να υποκλίνεται στους γαλαζοαίματους που είναι ανώτεροι από εκείνη.

Η Kate Middleton, ως σύζυγος του δεύτερου στην διαδοχή του θρόνου και μελλοντικού βασιλιά της χώρας, θεωρείται «ανώτερή» της.

Απ’ την άλλη, η Δούκισσα του Sussex είναι σύζυγος του έκτου στην διαδοχή του θρόνου και δεν θα γίνει ποτέ «βασίλισσα σύντροφος» (Queen Consort).

Διαβάστε ακόμα:

Με το που παντρεύτηκε, η Meghan Markle ξεκίνησε την εκπαίδευση!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved