Ο γάμος της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry τράβηξε τα βλέμματα όλου του κόσμου. Ωστόσο, η Meghan Markle έχει τραβήξει πολλές φορές τα βλέμματα για τις στυλιστικές της επιλογές.

Η Meghan Markle εκτός από τον νέο τίτλο, της δούκισσας του Sussex, που έχει αποκτήσει έπειτα από τον γάμο της, πλέον έχει και τον τίτλο της πιο καλοντυμένης γυναίκας για το 2018 σύμφωνα με το Vanity Fair. Είναι επίσημο δηλαδή, η πιο καλοντυμένη γυναίκα για το 2018 είναι η Meghan Markle.

Η Meghan Markle βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας ύστερα από συναγωνισμό με πολύ μεγάλα ονόματα του Hollywood όπως είναι η Cate Blanchett, η Sandra Bullock, η Amal Clooney και η Kim Kardashian.

Το περιοδικό για πρώτη φορά περιέλαβε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας ή κάποια σταρ εκτός Hollywood στην λίστα του.

Η αρχισυντάκτρια του τμήματος Στυλ και Ομορφιάς Andrea Lavinthal δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ένταξη αυτή λέγοντας: «Όταν μιλάμε για στυλ το 2018 δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τη Meghan Markle».

Το στιλ της ήταν εκείνο που πραγματικά βρέθηκε στο προσκήνιο φέτος και για αυτό αισθανθήκαμε πως όχι μόνο έπρεπε να τη συμπεριλάβουμε στη λίστα αλλά να την βάλουμε στην κορυφή

πιο καλοντυμένη γυναίκα για το 2018

Από τον Νοέμβριο του 2017, όπου αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Harry, η δούκισσα του Sussex είναι ανελλιπώς στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών καθώς και των εφημερίδων.

Ο γάμος της Markle ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Οι τηλεθεατές που τον παρακολούθησαν ήταν εκατομμύριοι. Οι ενδυματολογικές της επιλογές έχουν επικριθεί κάποιες φορές γιατί η ίδια επιλέγει να συνδυάσει ρούχα από καταστήματα λιανικής με δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών.

Πολλές φορές έχει σπάσει το πρωτόκολλο, προκαλώντας εγκεφαλικό στην βασιλική οικογένεια, αφού έχει επιλέξει πολλές φορές μίνι φούστες ή μπλούζες που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους.

Είτε φοράει ένα κλασικό πουκάμισο με σκισμένο τζιν, όπως οποιοδήποτε άλλο κορίτσι, είτε ένα νυφικό με τιάρα, σε αντίθεση με τους περισσότερους από εμάς, πάντα δείχνει αβίαστα κομψή

Και άλλα ονόματα που συγκαταλέχθηκαν στην λίστα του Vanity Fair

Στην συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνονται τόσο γυναίκες, όσο και άντρες από όλους τους χώρους. Η επιλογή τους γίνεται με βάση το προσωπικό τους στυλ, καθώς και την επιρροή που ασκούν.

Ανάμεσα στην λίστα του Vanity Fair βρίσκεται η Sienna Miller, ο Timothée Chalamet, ο Jay-Z, ο LeBron James, η Rihanna, η Amal Clooney, η Brigitte Macron, η Serena Williams, ο Ralph Lauren, η Βella Hadid, η Zoë Kravitz, η Yara Shahidi.

Διαβάστε επίσης:

Kate Middleton- Meghan Markle 1-0 | Και πάλι νικήτρια στο στιλ η Kate