Άλλη μια παραίτηση έρχεται να φουντώσει τις φήμες ότι η Meghan Markle δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος. Άσχημα τα όσα λέγονται για την δούκισσα του Sussex.

Η Meghan Markle μας έχει απασχολήσει πολλές φορές, κάποιες φορές ευχάριστα και κάποιες άλλες δυσάρεστα. Ποιες είναι οι ιδιοτροπίες της Meghan Markle, όμως, και ποιο το παρατσούκλι που της έχουν δώσει οι άνθρωποι στο παλάτι;

Η παραίτηση ενός μέλους του προσωπικού της δούκισσας του Sussex είναι η απόδειξη.

Όπως αναφέρει η Express.uk η δούκισσα έχει πάρει το παρατσούκλι η “Δύσκολη Δούκισσα” και όλος ο κόσμος που εργάζεται στο παλάτι φαίνεται ότι την αποκαλεί κατά αυτόν τον τρόπο.

Πριν από λίγο καιρό, είχε παραιτηθεί η προσωπική της βοηθός που άντεξε μόλις για 6 μήνες δίπλα της. Τώρα, ήρθε και η παραίτηση υπαλλήλου την βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας που μετρούσε 17 χρόνια στο παλάτι. Τον τελευταίο χρόνο συνεργάστηκε αποκλειστικά με την Meghan. Στόχος ήταν να βοηθήσει την δούκισσα να μάθει το πρωτόκολλο και να εξοικιωθεί στον βρετανικό τρόπο ζωής… Και όπως όλα δείχνουν η Meghan είναι και ο λόγος της παραίτησής της.

Η εφημερίδα επικαλείται πηγή από το κανάλι η οποία αναφέρει ότι όσο γλυκιά και αν φαίνεται η Meghan.. δεν είναι και πολύ εύκολος άνθρωπος. Ειδικά τώρα που διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη και οι ορμόνες της κάνουν πάρτι φαίνεται ότι η δούκισσα έχει κάποια προβλήματα ύπνου, κάνει yoga στις 4 τα ξημερώματα και ζητάει την βοήθεια του προσωπικού σχεδόν για όλα.

Όπως αναφέρει η Penny Junior η Meghan δεν έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της:

«Είναι ξεκάθαρο πως κάτι πάει στραβά. Η Meghan δυσκολεύεται πολύ κι αυτό φαίνεται. Η ζωή της είναι εντελώς διαφορετική και είχε μάθει να συμπεριφέρεται όπως νομίζει αλλά έχει μπει πια σε έναν ρόλο όπου υπάρχει ανταγωνισμός και δεν ελέγχει 100% τις πράξεις της»

Βέβαια, είτε είναι αλήθεια, είτε όχι στο στύλ δεν νομίζουμε ότι μπορεί κανείς να πει κάτι. Οι αποδείξεις:

Η Meghan Markle ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις στα Fashion Awards | Photos

Διαβάστε επίσης:

Η επική γκάφα της Meghan Markle που έγινε viral (Photos)