Η ιστορία αγάπης ανάμεσα στην Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry εκτυλίσσεται σ’ ένα ντοκιμαντέρ του Sky, στο οποίο μιλούν για τη γνωριμία τους, τη σχέση τους αλλά και το μωρό που επιθυμούν με τόση λαχτάρα να κάνουν.

Μια στενή φίλη της Meghan Markle, η Gina Nelthorpe-Cowne, αναλύει τη σχέση τους και την απόφαση τους να κάνουν παιδί. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θέλουν να κάνουν παιδί!

«Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω παιδιά κι ανυπομονώ να γίνω μανούλα», είπε συγκεκριμένα η Meghan στη φίλη της.

Φαίνεται πως ο Πρίγκιπας Harry βρήκε την πολυπόθητη γυναίκα που τόσο ήθελε κι έψαχνε όλα αυτά τα χρόνια. Βρήκε στο πρόσωπο της τη μάνα των παιδιών του. Η ηθοποιός από την άλλη έχει βρει την ευτυχία της στα μάτια του πρίγκιπα Harry και δεν διστάζει να το βγάζει προς τα έξω. Και ποια άλλωστε δεν θα έβρισκε την ευτυχία στα μάτια ενός Πρίγκιπα;

Πώς έγινε το πρώτο ραντεβού τους;

Όπως είπε η στενή φίλη της, έτρωγαν μεσημεριανό όταν η Meghan Markle της ανακοίνωσε ότι το βράδυ θα είχε ραντεβού με τον πρίγκιπα Harry. Κι όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να το πιστέψει! Δεν ακούς και κάθε μέρα άλλωστε τέτοιου είδους νέα.

Φιλανθρωπίες του πρίγκιπα Harry και της Meghan

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan κάνουν φιλανθρωπίες σε παιδιά που είναι φορείς του ιού HIV. Επίσης, βοηθούν και τα παιδιά που έχουν χάσει έναν γονιό ενώ υπηρετούσαν στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις. Γι’ αυτό, λοιπόν, τον λόγο κι εμείς θα πρέπει να τους συγχαρούμε γι’ αυτή  τους την πράξη!

Πληροφορίες για το γάμο τους

Ο πριγκιπικός γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου, όπου ο αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι θα παντρέψει το ζευγάρι. Η τελετή θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι στο κάστρο του Ουίνδσορ ενώ η δεξίωση θα γίνει στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου για το ζευγάρι και τους καλεσμένους. Θα γίνει επίσης και μια ιδιωτική δεξίωση για το ζευγάρι και την οικογένειά τους.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το εντυπωσιακό νυφικό της Meghan Markle!

Photo: GETTY IMAGES