Η μεγάλη κόρη της Μενεγάκη, Λάουρα, έχει γενέθλια και κλείνει τα 13. Όσα δήλωσε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της.

Η μεγάλη κόρη της Μενεγάκη, η Λάουρα, γεννήθηκε σαν σήμερα 9 Φεβρουαρίου το 2005, όπως αποκάλυψε και η ίδια στην εκπομπή της. Η Λάουρα είναι απ΄τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Η μεγάλη κόρη της Μενεγάκη σήμερα κλείνει τα 13 της χρόνια! Η Ελένη Μενεγάκη το ανέφερε με αφορμή τη συζήτηση με την καλεσμένη της για την εφηβεία και πώς πρέπει να αντιμετωπίζεις αυτήν την ευαίσθητη ηλικία και όταν το παιδί είναι πιο απομακρυσμένο.

Και φυσικά η Μενεγάκη που έχει τέσσερα παιδιά είναι ειδική σε αυτά!  Η παρουσιάστρια έχει τρεις κόρες, τη Βαλέρια, τη Λάουρα και τη Μαρίνα και έναν γιο τον Άγγελο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη αναφέρεται στα παιδιά της, καθώς πολλές φορές μιλάει για τη σκανταλιές, τις απορίες και τα κατορθώματά τους.

Σε άλλη μέρα της εκπομπής της είχε μιλήσει για την μικρή της κόρη Μαρίνα και τον σκύλο τους. «Έχω τρελαθεί πως παίζει η Μαρίνα μαζί του τώρα που είναι και στα ίδια μεγέθη, γιατί είναι αριστούργημα, είναι σαν δυο ψεύτικα, δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω με τον τρόπο που παίζουν, έψαχνα πραγματικά να βρω ένα σκυλάκι σπιτιού… Όταν βαριέται η Μαρίνα μου, ρίχνει κάτι ροχαλητά ο σκύλος μας…» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η κόρη της Λάουρα έχει γενέθλια κι εμείς της ευχόμαστε χρόνια πολλά!