Η μεγάλη αλλαγή στο MasterChef 3 και η πρώτη παίκτρια που μπήκε στο σπίτι! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Η μάχη ανάμεσα στους σεφ για το ποιος θα μπει στο σπίτι, ξεκίνησε… Όμως φέτος υπάρχει μια σημαντική ανατροπή. Ποια είναι η αλλαγή στο MasterChef 3;

Την αλλαγή στο MasterChef 3 ανακοίνωσαν οι τρεις κριτές και αφορά τους κανόνες του παιχνιδιού. Οι κριτές θα φτιάξουν τη δική τους ομάδα και ελπίζουν πως ανάμεσα τους θα υπάρχει και ο νικητής.

Δηλαδή, ο κάθε κριτής θα φτιάξει μια ομάδα με επτά άτομα κι ελπίζουν ότι έχουν επιλέξει-μαντέψει σωστά, ώστε να είναι και ο νικητής κάπου ανάμεσα στους επτά!

«Στη φετινή μάχη που έχετε να δώσετε στην κουζίνα του MasterChef η μεγάλη αλλαγή είναι η εξής, έχουμε και εμείς άμεση εμπλοκή. Φέτος έχουμε βάλει ένα προσωπικό στοίχημα, ποιος από εμάς θα είναι αυτός που θα βρει, θα διακρίνει από σήμερα, τον επόμενο Έλληνα MasterChef. Έχει ο καθένας μας 7 ποδιές να δώσει. Όποιος καταφέρει με τη μαγειρική του να μας πείσει ότι αξίζει να πάρει την ποδιά, αυτόματα γίνεται μέλος της ομάδας μας. Οπότε εμείς διαμορφώνουμε τρεις διαφορετικές ομάδες και γινόμαστε οι μεντορές σας».

Εννοείται πως και οι τρεις μας βρισκόμαστε εδώ για όλους σας. Αλλά όπως εσείς είστε έτοιμοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη στη νέα κουζίνα του MasterChef, έτσι και εμείς μεταξύ μας έχουμε βάλει αυτό το προσωπικό στοίχημα. Είναι θέμα γοήτρου. Στην ουσία πρόκειται για ένα μαγειρικό scouting (αναζήτηση) και θέλουμε να δούμε ποιου το μάτι «κόβει» καλύτερα, δηλαδή ποιος θα διακρίνει τον επόμενο MasterChef

Οι παίκτες εντυπωσιάστηκαν και παράλληλα ενθουσιάστηκαν με την ιδέα!

Η πρώτη παίκτρια που μπήκε πανηγυρικά στο σπίτι

Η πρώτη παίκτρια που μπήκε στο σπίτι είναι η 22χρονη Μαρία, κάτι που ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο αφού είχε λάβει τις καλύτερες κριτικές ήδη από την αρχή και όλοι είχαν αναγνωρίσει τις ικανότητές της.

Μάλιστα την πρώτη φορά είχε συγκινήσει τον Πάνο Ιωαννίδη, καθώς το πιάτο της, εμπνευσμένο από το νόστιμο φαγητό που έφτιαχνε η γιαγιά της, του θύμισε τη δική του γιαγιά.

«Από μικρή ήθελα να γίνω μαγείρισσα και με βοήθησε η γιαγιά μου σε αυτό. Ήταν η μόνη που ήθελε να ακολουθήσω το όνειρό μου. Οι δικοί μου δεν ήθελαν και τόσο πολύ να ασχοληθώ με τη μαγειρική. Και τα αδέρφια μου δεν με έχουν στηρίξει και πολύ γενικά, οπότε θέλω να αποδείξω ότι μπορώ. Έχω φάει πολύ ρατσισμό στην κουζίνα επειδή είμαι γυναίκα. Ο σεφ που είχα τότε ήταν ρατσιστής, υποτιμούσε τις γυναίκες», είπε αρχικά η Μαρία. «Ο πουρές μελιτζάνας μου θύμισε τη μελιτζάνα που έκανε η δική μου η γιαγιά. Συγχαρητήρια. Και από μένα, φυσικά, έχεις “ναι”» της είχε πει ο Πάνος Ιωαννίδης.

Με βάση, λοιπόν, τους νέους κανονισμούς του MasterChef και οι τρεις κριτές έδωσαν την ποδιά του στη Μαρία, αφού και οι τρεις την ήθελαν στην ομάδα τους!

Τελικά, η 22χρονη επέλεξε τον Πάνο Ιωαννίδη, στον οποίο έχει και αδυναμία!

Δείτε επίσης:

MasterChef: Εύα, ο θηλυκός Σελίμ που γέμισε αναμνήσεις τους κριτές! (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved