Η μεγάλη αλλαγή που τόλμησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εμφάνισή της! (Photo)

LIKE US ON FACEBOOK

Οι αλλαγές που μπορεί να κάνει μια γυναίκα στην εξωτερική της εμφάνιση είναι πολλές, αλλά μια είναι η αλλαγή που αποτελεί must για μια γυναίκα κι όταν την κάνει, συζητιέται για καιρό: Τα μαλλιά!

Η μεγάλη αλλαγή που τόλμησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εμφάνισή της δεν είναι άλλη απ’ το να κόψει τα μαλλιά της! Ναι, κουρεύτηκε η Κατερίνα Καινούργιου και δεν έχει πια αυτά τα μακριά, σπαστά (ή και ίσια, αναλόγως σε τι mood είναι) μαλλιά που είχε!

Η παρουσιάστρια ήθελε εδώ και καιρό να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και τελικά η Πέμπτη ήταν η μέρα που τόλμησε να την κάνει.

Όλα αυτά τα χρόνια που είναι στα φώτα της δημοσιότητας, την έχουμε όλοι συνηθίσει με μακριά μαλλιά, όμως, τώρα αποφάσισε να κουρευτεί και μάλιστα αρκετά κοντά!

Το μακρύ καρέ είναι το νέο look στα μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία είπε να αποχαιρετήσει τα μακριά μαλλιά της.

Όπως αποκάλυψε βέβαια η ίδια μέσα απ’ τα stories της, δεν ήταν μια εύκολη απόφαση ενώ ο κομμωτής της την κυνηγούσε με το ψαλίδι για να την πείσει να κουρευτεί!

Όμως, τελικά τα κατάφερε και πλέον εμείς βλέπουμε την Κατερίνα Καινούργιου με μαλλιά που φτάνουν λίγο κάτω απ’ τον ώμο και δεν μπορούμε παρά να πούμε πως της πάει πολύ το νέο της look!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Λοιπόν … πως σας φαίνεται ? Το τόλμησα ! ✌🏻 #newseason #newhaircut #newme @manoshautecoiffure #mhc Περιμένω τα σχόλια σας …😘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Δες κι αυτό:

Η Αθηνά Οικονομάκου άλλαξε τα μαλλιά της λίγο πριν τον γάμο | Photo

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved