Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τι ετοιμάζει ο Γιώργος Φειδάς εν μέσω καραντίνας!

LIKE US ON FACEBOOK

Η νέα σειρά του Γιώργου Φειδά έρχεται μέσα στην καραντίνα και δεν είναι οι Singles, αλλά μια απ’ τις πρωταγωνίστριες είναι η Μαρία Σολωμού! Πώς θα βγει η σειρά εν μέσω κορονοϊού;

Η Μαρία Σολωμού μίλησε το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου “Έλα χαμογέλα” για το πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση με την καραντίνα, αλλά και ποια είναι τα πλάνα της από εδώ και πέρα.

Με αφορμή ένα video που είχε ανεβάσει στο Instagram της, στο οποίο δείχνει την ψυχολογία όλων στην καραντίνα, η ηθοποιός παραδέχθηκε πως δυσκολεύεται πολύ ενώ αυτές τις μέρες αναγκάστηκε να μάθει διάφορα πράγματα που της πήρε ώρες για να τα μάθει.

Έχω δυσκολευτεί τόσο πολύ. Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει. Φανταστείτε να πέσει το Instagram, τι θα κάνουμε. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αναγκάστηκα να μάθω και μου πήρε ώρες. Τώρα το έχω ξετινάξει. Ξαφνικά συνειδητοποίησα πως στο βίντεο έχω κομμάτια που κλαίω και έκανα εγώ το μοντάζ. Ειδικά την πρώτη εβδομάδα, άρχισα συνέχεια και εγώ να επικοινωνώ, να βγάζω μια τρέλα. Δεν ξέρεις τι να κάνεις στην αρχή!

Όσον αφορά το πώς περνάει αυτές τις μέρες με τον γιο της, η Μαρία Σολωμού εξομολογήθηκε πως ο καθένας έχει πιάσει μια γωνιά στο σπίτι, ενώ μέσα στη μέρα βρίσκουν διάφορα πράγματα για να κάνουν μαζί.

Ο καθένας έχει πιάσει μια γωνία σπίτι, τύπου δε μιλάμε. Ναι, είναι αυτή η φάση! Βρίσκουμε διάφορα και κάνουμε παρέα. Σήμερα είπαμε μηπως πάμε μια βόλτα να τρέξουμε. Θα δούμε. Είναι μεγάλο project

Η νέα σειρά του Γιώργου και οι πρωταγωνίστριες

Η ηθοποιός παράλληλα έκανε αποκαλύψεις για τη νέα σειρά του Γιώργου Φειδά, του δημιουργού της επιτυχημένης σειράς Singles, η οποία θα είναι διαδικτυακή, θα πρέπει να τη γυρίσουν οι πρωταγωνιστές μόνοι τους, ενώ στην αρχή θα είναι χιουμοριστική για το πώς βιώνει ο κόσμος όλο αυτό.

Η ηθοποιός είπε πως της έκανε πρόταση ο Γιώργος Φειδάς για την κωμική σειρά, με συμπρωταγωνίστριες τη Μαρία Κωνσταντάκη, την Κατερίνα Θεοχάρη και τη Σύλβια Δεληκούρα.

Η σειρά θα αφορά 4 κολλητές φίλες. Πρέπει να σκηνοθετήσουμε μόνες μας, να βαφτούμε, να βρούμε το κάδρο, να μάθουμε τα λόγια. Έχω την αίσθηση πως θα ανέβει στο youtube, θα ανεβαίνει τρεις φορές την εβδομάδα διάρκειας δέκα λεπτών. Στην αρχή θα είναι χιουμοριστικό για το πώς βιώνουμε όλο αυτό

Δες ακόμα:

Η Σολωμού έκανε… 20 Year Challenge κι ανέβασε photo με τον Μουτσινά με μαλλιά!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved