Η Μαρία Κορινθίου ως Frida Kahlo μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Η Μαρία Κορινθίου απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο θεά είναι με την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της στη Μεξικανή ζωγράφο, Frida Kahlo. Η Μαρία Κορινθίου ως Frida Kahlo θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό και θα τη χαζεύεις για πολλή ώρα…

Όλα τα περιμένουμε από αυτήν την γυναίκα, η οποία κάθε φορά μας εντυπωσιάζει είτε ως ηθοποιός είτε ως χορεύτρια. Τα ταλέντα της είναι πολλά και δεν μπορείς παρά να τα αναγνωρίζεις και να υποκλιθείς! Η Μαρία Κορινθίου ως Frida Kahlo σε μια απίστευτη μεταμόρφωση για τη φωτογράφησή της στο περιοδικό Koita.

Είναι μια καλλιτέχνιδα που είμαστε πεπεισμένοι πως μπορεί να φέρει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία οτιδήποτε κι αν αναλάβει. Το έχουμε δει πολλές φορές στο θέατρο, το είδαμε στη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars και εξακολουθούμε να το βλέπουμε καθημερινά σε φωτογραφίσεις της.

Αυτή τη φορά η Μαρία Κορινθίου ως Frida Kahlo μας εντυπωσίασε και μας έκανε να αφήσουμε για λίγο τη δουλειά και να τη χαζέψουμε. Για λίγο!

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η Μαρία ενθουσιάστηκε με την πρόταση που της έκαναν, και δεν δίστασε στιγμή να τσαλακώσει τον εαυτό της και να μεταμορφωθεί στην διάσημη Μεξικανή ζωγράφο.

Η Μαρία μπαίνοντας στο κλίμα της όλης φωτογράφησης ήρθε φορώντας μπλούζα με την αγαπημένη της ζωγράφο!

Αλλά τα λόγια είναι περιττά, αφού οι φωτογραφίες «μιλάνε» από μόνες τους…

Μαρία Κορινθίου ως Frida Kahlo

Μαρία Κορινθίου ως Frida Kahlo

 

Μαρία Κορινθίου ως Frida Kahlo

Μαρία Κορινθίου ως Frida Kahlo

Μαρία Κορινθίου ως Frida Kahlo

Διαβάστε επίσης:

Sleeping beauty η Μαρία Κορινθίου άβαφη στο κρεβάτι της! | Photo

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved