Η Μαρία Κορινθίου δέχθηκε σεξουαλική επίθεση

LIKE US ON FACEBOOK

Άνδρας αγνώστων στοιχείων επιτέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός κατήγγειλε το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα του Ψυχικού.

Δέχθηκε σεξουαλική επίθεση η Μαρία Κορινθίου, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ένας άνδρας την πλησίασε και της επιτέθηκε.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου βρισκόταν στην πυλωτή του σπιτιού της στο Ψυχικό όταν ο άνδρας προσπάθησε να της βγάλει το παντελόνι.

Η ηθοποιός είδε ξαφνικά τον άγνωστο άνδρα να την πλησιάζει με απειλητικές διαθέσεις. Πριν προλάβει ν’ αντιδράσει, ο άντρας άρχισε να της επιτίθεται ενώ επιχείρησε να της βγάλει το παντελόνι.

Η ίδια άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο δράστης να τρομάξει και τραπεί σε φυγή.

Αμέσως μετά, η Μαρία Κορινθίου έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού και κατήγγειλε το γεγονός. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν την περιοχή αλλά ο δράστης δεν εντοπίστηκε.

Η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η Κορινθίου σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί στο ξεκίνημα της καριέρας της.  Όπως χαρακτηριστικά είχε πει η ηθοποιός, ο σκηνοθέτης της είχε πει πως αν δεν κοιμηθεί μαζί του, δεν θα κάνει καριέρα. «Μου λέει δεν θα κάνεις τίποτα διαφορετικά και εγώ του απάντησα «αυτό θα το δούμε», αφού πρώτα ψιλοβριστήκαμε», είπε η Μαρία Κορινθίου, η οποία στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο ίδιος ήταν αρκετά πιεστικός.

Διαβάστε ακόμα:

Η Μαρία Κορινθίου μιλά για πρώτη φορά για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί | Video
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved