Η Μαρία Ηλιάκη έχει γενέθλια σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουνίου, κι αποφάσισε να τα περάσει μ’ έναν υπέροχο τρόπο και φυσικά όχι μόνη της. 

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ερωτευμένη και περνάει όμορφες και μοναδικές στιγμές στο πλευρό του Στέλιου Μανουσάκη και σήμερα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη.

Να θυμίσουμε, ακόμα, πως ο κορονοϊός βρήκε την Μαρία Ηλιάκη στο σπίτι της στην Ελλάδα, όμως όπως έχει πει κι η ίδια με τον αγαπημένο της Στέλιο μακριά, αφού δεν βρισκόταν στη χώρα όλο αυτό το διάστημα με το lockdown και περίμενε να ανοίξουν τα αεροδρόμιο και να επανέλθουν όλα στους ρυθμούς τους για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όμως, σήμερα η Μαρία Ηλιάκη έχει γενέθλια κι αποφάσισε να κάνει στον εαυτό της ένα υπέροχο δώρο. Ποιο είναι αυτό;

Η παρουσιάστρια θέλησε να περάσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα με τον αγαπημένο της Στέλιο, τον οποίο έχει άλλωστε να συναντήσει και τόσους μήνες, περίπου τέσσερις, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τα γενέθλιά της είναι, όμως, ένας καλός λόγος για να τον δει και πάλι από κοντά. Έτσι λοιπόν, πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε μέχρι τη Ζυρίχη για να βρεθεί και πάλι μαζί του. Λίγες ώρες μετά, η ίδια η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο, φορώντας ένα καπέλο και φυσικά τη μάσκα της, γιατί η υγεία είναι πάνω απ’ όλα!

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η όμορφη παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά «Η Μαρία αισθάνεται χαρούμενη στην τοποθεσία Ζυρίχη! Σας ευχαριστώ για τις ευχές. είστε φανταστικοί».

Την ανάρτηση δε θα μπορούσε φυσικά να μην σχολιάσει ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, ο οποίος έγραψε «Καλωσόρισες γυναικάρα μου».

Δες ακόμα:

Το κοινό live Ηλιάκη-Παπαγεωργίου και η παρέμβαση του Snik (Video)