Η μαμά της Meghan Markle κέντρισε το ενδιαφέρον όλων αφενός λόγω των τελευταίων ειδήσεων που είχα βγει για τη Meghan και αφετέρου επειδή ήταν η μαμά της νύφης!

Η μαμά της Meghan Markle, Doria Ragland, έφτασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου μαζί με τη νύφη και δεν έχασε λεπτό απ’ τα μάτια της την κόρη της, η οποία ζούσε το δικό της παραμύθι.

Κι ενώ η Meghan Markle δήλωσε με ανακοίνωσή της πως ο πατέρας της δεν μπορεί να παρευρεθεί στο γάμο, με τον αδελφό της δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις και με την αδερφή της έχουν μεγάλο διάστημα που δεν μιλάνε, μόνο η μαμά της ήταν δίπλα της και δεν έφυγε λεπτό.

Άλλωστε στο παρελθόν, η πλέον δούκισσα Σάσεξ, είχε παραδεχτεί δημοσίως πως με τη μητέρα της έχουν ένα μοναδικό δέσιμο και η σχέση τους δεν περιορίζεται σε αυτήν «μαμάς και κόρης», αλλά είναι και φίλες.

Φαίνεται πως η Meghan Markle είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, οι γονείς της χώρισαν ότι ήταν 6 ετών και η μητέρα της την μεγάλωσε με όλη της την αγάπη. Και πλέον, έφτασε η στιγμή που η κόρη της όχι απλώς μεγάλωσε αλλά παντρεύτηκε έναν πρίγκιπα. Και η μητέρα της ήταν εκεί να το ζήσουν μαζί.

Γιατί, όμως, η μαμά της Meghan Markle θα μπορούσε να είναι η μαμά σου;

Σκέψου τι είχε γίνει στον δικό σου γάμο αν είσαι παντρεμένος/η ή μπορείς να το φανταστείς. Η κάθε μαμά βρίσκεται εκεί, δίπλα σου αλλά δεν σταματάει να κλαίει από χαρά, από συγκίνηση.

μαμά της Meghan Markle

Έτσι και η Doria Ragland, η μαμά της Meghan Markle. Απ’ τη στιγμή που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με την κόρη της, μέχρι τη στιγμή που τελείωσε το μυστήριο, ήταν αδύνατον να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Ήταν απλά αδύνατον, δεν μπορούσε να το ελέγξει!

Κι από την μια είχε την αγέλαστη βασίλισσα Ελισάβετ να παρακολουθεί την τελετή κι από την άλλη την Doria Ragland, σαν μια απλή κοινή θνητή, με συναισθήματα που δεν μπορεί παρά να τα εκφράσει. Γιατί πάνω απ’ όλα είναι γονέας και ήταν η μεγάλη μέρα της κόρης της.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πάντως πως η βασιλική οικογένεια έχει υποδεχτεί την μαμά της Meghan Markle και δείχνουν μεγάλη συμπάθεια ως προς το πρόσωπό της.

Διαβάστε επίσης:

Όλα όσα έγιναν στον βασιλικό γάμο της χρονιάς! | Photos