Οι πρώτες φωτογραφίες του Πρίγκιπα Louis δόθηκαν στη δημοσιότητα απ’ το Παλάτι! Στη μια φωτογραφία είναι αγκαλιά με την αδερφή του, Charlotte.

Η μαμά Kate Middleton τράβηξε τις πρώτες φωτογραφίες του Πρίγκιπα Louis και το παλάτι του Kensington τις δημοσίευσε στο Twitter, δείχνοντάς μας για πρώτη φορά ξεκάθαρα το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Πρόκειται για τις δύο πρώτες δύο επίσημες φωτογραφίες του γιου της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William, ο οποίος γεννήθηκε στις 23 Απριλίου και είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο.

Στην μια φωτογραφία βλέπουμε την 3χρονη αδερφή του Πρίγκιπα Louis, Charlotte, να τον κρατά τρυφερά στην αγκαλιά της και να του δίνει ένα φιλί. Η εν λόγω φωτογραφία έχει τραβηχτεί στις 2 Μαΐου, ανήμερα των γενεθλίων της Charlotte.

Η δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε το Παλάτι, είναι τραβηγμένη στις 26 Απριλίου και βλέπουμε τον μικρό Πρίγκιπα να στηρίζεται σ’ ένα λευκό μαξιλάρι φορώντας μια λευκή φόρμα.

Σημειώνεται πως εξαιτίας της αλλαγής της νομοθεσίας το 2013, η Charlotte είναι η πρώτη πριγκίπισσα στη Βρετανία που δεν χάνει τη σειρά της στη διαδοχή με τη γέννηση του μικρότερου αδελφού της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας, ο Πρίγκιπας Louis δεν θα βρίσκεται στον γάμο του θείου του, Πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle, στις 19 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμα:

Η απίστευτη αντίδραση του Πρίγκιπα Κάρολου για το τρίτο εγγόνι!