Τι συμβαίνει όταν μικραίνουν οι ποδιές; Μα φυσικά, μεγαλώνει η χαρά της μαγειρικής! Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, επιστρέφει για ν’ αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef Junior!

Μαθαίνουμε σιγά σιγά τις πρώτες πληροφορίες για το MasterChef Junior και μόλις ανακοινώθηκαν και τα ονόματα που θ’ απαρτίζουν την κριτική επιτροπή. Η Μάγκυ κριτής στο MasterChef Junior! Ποιοι είναι οι άλλοι δύο κριτές;

Το MasterChef Junior δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχα παιδιά ηλικίας μεταξύ 8 και 13 ετών, να επιδείξουν τις μαγειρικές ικανότητες και την αγάπη τους για το φαγητό, μέσα από μια σειρά νόστιμων και διασκεδαστικών προκλήσεων.

Μαζί με τους ταλαντούχους υποψήφιους για τον τίτλο του MasterChef Junior, για να τους καθοδηγούν και να τους κρίνουν στις συναρπαστικές δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, θα είναι η γαστρονόμος – και όχι μόνο – Ελένη Ψυχούλη, ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, που αναδείχθηκε μέσα από το MasterChef 2, κερδίζοντας και το «Silver Award».

Η Ελένη Ψυχούλη, ο Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη θα είναι κοντά στους μικρούς  -και πολλά υποσχόμενους- σεφ, ώστε να μαγειρέψουν σαν επαγγελματίες αλλά και για να τους διδάξουν μαγειρικά κόλπα και μυστικά, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τα πιο μικρά μεγάλα ταλέντα βάζουν ποδιά από το Φθινόπωρο στο Star!

Διαβάστε ακόμα:

Οι ποδιές μικραίνουν και το MasterChef Junior έρχεται στο STAR (Video)