Η Λάουρα Νάργες μιλά για τον χωρισμό της με τον Μουρούτσο

LIKE US ON FACEBOOK

Τι λέει η Λάουρα Νάργες για τον χωρισμό με τον Μουρούτσο; Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η παρουσιάστρια μίλησε για όλα, για τη ζωή της τώρα, τον χαρακτήρα της αλλά και το γεγονός ότι ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους με τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Η ίδια επιλέγει τη θετική σκέψη, αλλάζει σελίδα τη ζωή της και βαδίζει σε ένα καινούργιο μονοπάτι, μόνη της. Τι είπε η Λάουρα Νάργες για τον χωρισμό της με τον Μουρούτσο και πώς βλέπει τώρα τη ζωή; Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα στο People.

«Είναι ένα μονοπάτι διαφορετικό, που έχει πολύ ενδιαφέρον, αλλά επιλέγω τη θετική σκέψη και αυτή που μου λέει να το διερευνήσω», αναφέρει χαρακτηριστικά η Λάουρα.

Πώς βλέπει τις σχέσεις στη ζωή της, πώς σκέφτεται το μέλλον με έναν άνδρα;

Δεν μπαίνω σε ένα δεσμό απλά για υπάρχω εκεί. Επενδύω στις αληθινές σχέσεις. Το πού θα καταλήξει, όμως, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Δεν γίνεται να κάνεις σχέδια από μόνος σου

Ερωτηθείς για το αν κάνει την αυτοκριτική της μετά από μια σχέση, η ίδια απαντά πως την κάνει και κατά τη διάρκεια μιας σχέσης.

Όταν πηγαίνεις για ύπνο, να σκέφτεσαι «Τι έκανα σήμερα, μια καλή πράξη, ένα λάθος, ποιον στενοχώρησα;». Πρόκειται για μια διαδικασία που επαναλαμβάνω σε καθημερινή βάση, για να είμαι εντάξει κυρίως με τον εαυτό μου, να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια, να είμαι OK με τους άλλους, γιατί θέλω να εξελίσσομαι ως άνθρωπος και να είναι καλύτερα τα πράγματα αύριο. Υπάρχουν πολλοί που λένε «εμένα μου τυχαίνουν κακοί άνθρωποι στη ζωή». Αυτό συμβαίνει γιατί δεν δουλεύουν με τον εαυτό τους και έτσι πέφτουν συνεχώς στην ίδια παγίδα

Πώς χαρακτήρισε τον χωρισμό της με τον Μουρούτσο; Τον χαρακτήρισε «βελούδινο» και δήλωσε πως ήρθε μετά από κοινή απόφαση και κρατάει μόνο τα καλύτερα. Ήταν για 4 χρόνια με τον Μιχάλη Μουρούτσο γεμάτα έντονες και μαγικές στιγμές.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι και θα είναι ένας άνθρωπος –επειδή υπήρχε και υπάρχει πολλή αγάπη– που θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Δεν είναι λογικό; Μοιράζεσαι με κάποιον σχεδόν τέσσερα χρόνια από τη ζωή σου, έντονες και μαγικές στιγμές. Περνάς και κακές, αλλά ακόμα κι αυτές έχουν σημασία. Επομένως δένεσαι. Υπάρχεις μαζί του σε πολλές φάσεις και καταστάσεις. Δεν είναι άδικο να είσαι τόσο αρνητικά προκατειλημμένος απέναντι σε αυτό επειδή αποφασίσατε από κοινού να λήξει; Θεωρώ ότι αξίζει στη σχέση που είχαμε το θετικό point of view

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved