Η κριτική γνωστού chef για το περιστατικό στο εστιατόριο του Μποτρίνι

Διαστάσεις άνευ προηγουμένου έχει πάρει το περιστατικό στο εστιατόριο του Μποτρίνι και την καταγγελία, ενός από τους μάγειρες του, για πιθανά «βασανιστήρια» και κάψιμο με λάδι. Το γεγονός αυτό σχολίασε ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας, ο οποίος χαρακτήρισε απάνθρωπη την ενέργεια αυτή, διατηρώντας κάποιες επιφυλάξεις. Εμφανιζόμενος στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι#not», ο Διονύσης Αλέρτας, … Continue reading Η κριτική γνωστού chef για το περιστατικό στο εστιατόριο του Μποτρίνι